reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Jak nic a nic nie zaskoczy to moim zdaniem beta wychodzi <0.1 a wszystko co rośnie to od tak nie pojawia się ten hormon więc no musiała już spadać jak wystapilo krwawienie.
Norma zazwyczaj jest do 5, wszystko poniżej to brak ciazy a jak jest powyzej 5 to oznacza ciążę.
Dziś u mnie 20dc a tak mnie cycki bolą, sa takie wrażliwe nawet na delikatne dotknięcie[emoji33] aż było mi się źle umyć[emoji16]
Mam wrażenie że jakoś źle mi się oddycha, ale kurde to pewnie już moja głowa świruje i wkręcam sobie różne rzeczy[emoji13]

Co porabiacie? Ja czekam na Barwy szczęścia i M jak miłość. Męża wysłałam na spotkanie z kolegami, więc spokój i cisza[emoji41]
U mnie tez dzis 20dc ale cycki jak rano pobolaly tak teraz cisza, pewnie jutro znow zaczna jak to zywkle [emoji57]
Ja czekam na ten nowy serial na polsacie Ślad [emoji57]
Ciebie tez wkurza ten Artur?? Bozee no zabila bym gada[emoji48][emoji23]
Taaak [emoji23][emoji23]

reklama
Strasznie... [emoji58]
Nie wiem czy to dziś będzie ten wypadek ? Czy kiedy???
Może i dziś nie wiem nawet. Ale to chyba jedyny wątek w m jak miłość który mnie interesuje, no i moze jeszxze wątek Andrzeja i Magdy[emoji5]
Reszta wątków taka nijaka...bez Lucka to nie ten sam serial. A jeszcze zaraz zabraknie Ewy i Marka to juz w ogole się posypie wszystko

Jak nic a nic nie zaskoczy to moim zdaniem beta wychodzi <0.1 a wszystko co rośnie to od tak nie pojawia się ten hormon więc no musiała już spadać jak wystapilo krwawienie.

Ja nie miałam okresu ponad 50dni w tamtym roku i lekarka nic nie wyczuła bo pow że za wcześnie na to, wysłała mnie na betę i wyszła <2,0 i zaraz po tym dostałam jakoś @ :/ więc nie wiem co to było... a test negatyw...

Dziś u mnie 20dc a tak mnie cycki bolą, sa takie wrażliwe nawet na delikatne dotknięcie[emoji33] aż było mi się źle umyć[emoji16]
Mam wrażenie że jakoś źle mi się oddycha, ale kurde to pewnie już moja głowa świruje i wkręcam sobie różne rzeczy[emoji13]

Co porabiacie? Ja czekam na Barwy szczęścia i M jak miłość. Męża wysłałam na spotkanie z kolegami, więc spokój i cisza[emoji41]

Ja skubię sobie słonecznik i też czekam na Barwy i M jak Miłość :D

Jesteś pierwszą która też ogląda te seriale ;P ja nie mogę żadnego przegapić odcinka ;P
Pamiętam jak rodzilam to akurat zaczął się nowy sezon a ja cały tydzień w szpitalu bez tv to jak wróciłam do domu to cały dzień nadrabiałam bo mam możliwość cofania programów ;P

Ja juz nawet nie patrze na objawy bo u mnie wszystkie zwiastuja okres[emoji41]
Ale cyce mnie zaskoczylt to fakt.

Ja sie kochalam kiedys we Wlazłym co w siatkę grał[emoji131][emoji131][emoji131][emoji131][emoji131][emoji131][emoji131][emoji131][emoji131]
Ja zaczęłam w liceum grać w siatkę bo mi się trener w szkole siatkówki podobał :D:D:D

Hej dziewczynki:)
Ja tak na szybko bo korzystam z urlopu ile sie da.
Co u Was? Kto ujrzal upragnione 2 kreseczki?
U mnie sluz plodny sie zaczol i zaczniemy ostro dzialac. Licze ze Grecja na nas dobrze wplynie i sie uda:)
Sciskam i wysylam male widoczki u mnie obecnie.

Piękny widok :)
No to działajcie tam - miłego urlopu i działań :tak:

reklama
Wydaje mi sie ze dzis mialo byc [emoji57]
Tylko prosze bez spamu bo ja dopiero jutro na necie obejrze bo przy tz to nie przejdzie [emoji23][emoji23]
Mój został zmuszony do oglądania tych seriali nawet w pewnym momencie się wkręcił że mi kazał tv załączać ;P ale mu przeszlo poza tym teraz wraca do domu tak że już po serialach ;p

Do góry