reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziś u mnie 20dc a tak mnie cycki bolą, sa takie wrażliwe nawet na delikatne dotknięcie[emoji33] aż było mi się źle umyć[emoji16]
Mam wrażenie że jakoś źle mi się oddycha, ale kurde to pewnie już moja głowa świruje i wkręcam sobie różne rzeczy[emoji13]

Co porabiacie? Ja czekam na Barwy szczęścia i M jak miłość. Męża wysłałam na spotkanie z kolegami, więc spokój i cisza[emoji41]

reklama
Dziś u mnie 20dc a tak mnie cycki bolą, sa takie wrażliwe nawet na delikatne dotknięcie[emoji33] aż było mi się źle umyć[emoji16]
Mam wrażenie że jakoś źle mi się oddycha, ale kurde to pewnie już moja głowa świruje i wkręcam sobie różne rzeczy[emoji13]

Co porabiacie? Ja czekam na Barwy szczęścia i M jak miłość. Męża wysłałam na spotkanie z kolegami, więc spokój i cisza[emoji41]
Ja tak w zeszłym cyklu miałam same objawy ciąży ;)oglądam siatkówkę bo uwielbiam :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ja juz nawet nie patrze na objawy bo u mnie wszystkie zwiastuja okres[emoji41]
Ale cyce mnie zaskoczylt to fakt.

Ja sie kochalam kiedys we Wlazłym co w siatkę grał[emoji131][emoji131][emoji131][emoji131][emoji131][emoji131][emoji131][emoji131][emoji131]

Ja właśnie oglądam uwagę czekam aż syn zaśnie i w końcu coś zjem i pójdę pod prysznic, męża nie ma bo w pracy więc muszę sama sobie radzić

Też czekam na M jak miłość [emoji1]

Hej dziewczynki:)
Ja tak na szybko bo korzystam z urlopu ile sie da.
Co u Was? Kto ujrzal upragnione 2 kreseczki?
U mnie sluz plodny sie zaczol i zaczniemy ostro dzialac. Licze ze Grecja na nas dobrze wplynie i sie uda:)
Sciskam i wysylam male widoczki u mnie obecnie.

Załączniki

• 20180917_192623.jpg
    20180917_192623.jpg
    391,2 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry