reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Bardzo już chcę by ten tydzień minal. Zapowiada mi się ciężko bo niestety pracuje do niedzieli włącznie i liczę że chociaz dzieki temu czas przyspieszy. Jak człowiek jest cały dzien poza domem to jednak nie liczy tych godzin.

Bardzo już chcę by ten tydzień minal. Zapowiada mi się ciężko bo niestety pracuje do niedzieli włącznie i liczę że chociaz dzieki temu czas przyspieszy. Jak człowiek jest cały dzien poza domem to jednak nie liczy tych godzin.
To wyobraź sobie jak mi czas się dłuży jak siedzę non stop w domu bo mam jeszcze macierzyński

reklama
Azulka moze z szefostwem sie dogadacie jednak? moze maz porozmawia??? kurde szkoda praca cieszylas sie na nia :(

u mnie dziewczyny dziwna sytuacja....w 8 dc bylam na monitoringu mialam pecherzyk o wielkosci 1,2mm. dzis czyli w 13 dc ma wielkosc 2,o-czyli ładnie przyrasta tym razem (miesiac temu baaardzoi wolno rósł i nie pękł). i ginka mi kazala brac od piatku tj.17 dc luteine pod jezyk plus acard.....po co;/ przeciez nie wiadomo czy mi peknie.......umowilam sie na nfz do gina wczesniej i akurat w piatek pojde to zobaczymy czy pekl,ale chodzi mi o to ze to chyba troche dziwne tak w ciemno dawac leki???

Do góry