witamy witamyCześć dziewczyny! Chciałam się przywitać Jestem tu od dziś i będę często zaglądać Dopiero z mężem zaczynamy pierwszy cykl starań o pierwsze dziecko
reklama
Bunia1992
Fanka BB :)
Serio dłuży Ci się ? [emoji14] mi leci dość szybko wstajemy przed 9 i zaraz trzeba się klasc spać tylko że myśli ciężko odciągnąć [emoji14]To wyobraź sobie jak mi czas się dłuży jak siedzę non stop w domu bo mam jeszcze macierzyński
Poważnie niby cały czas coś robię ale jakos tak się ciągnie ha haSerio dłuży Ci się ? [emoji14] mi leci dość szybko wstajemy przed 9 i zaraz trzeba się klasc spać tylko że myśli ciężko odciągnąć [emoji14]
Kaamilaaa
A mi sie nie dluzy siedzenie z mlodym [emoji14][emoji6] moj nawet do przedszkola nie chodzi i ja z nim ciągle jestem [emoji6]To wyobraź sobie jak mi czas się dłuży jak siedzę non stop w domu bo mam jeszcze macierzyński
Acard z tego co sie orientuje daja zapobiegawczo zeby ulatwic zagniezdzenie, luteine to wiadomo na podczymanie ewentualnej ciąży.Azulka moze z szefostwem sie dogadacie jednak? moze maz porozmawia??? kurde szkoda praca cieszylas sie na nia
u mnie dziewczyny dziwna sytuacja....w 8 dc bylam na monitoringu mialam pecherzyk o wielkosci 1,2mm. dzis czyli w 13 dc ma wielkosc 2,o-czyli ładnie przyrasta tym razem (miesiac temu baaardzoi wolno rósł i nie pękł). i ginka mi kazala brac od piatku tj.17 dc luteine pod jezyk plus acard.....po co;/ przeciez nie wiadomo czy mi peknie.......umowilam sie na nfz do gina wczesniej i akurat w piatek pojde to zobaczymy czy pekl,ale chodzi mi o to ze to chyba troche dziwne tak w ciemno dawac leki???
Moim zdaniem gin dobrze zrobiła, tylko szkoda ze dodatkowo nie kazala przyjsc na monitoring zeby zobaczyc czy pękł pecherzyk [emoji57] no ale jak pojdziesz na nfz to tez sie dowiesz co i jak [emoji6]
W kazdym razie do dziela przez najblizsze dni [emoji14]
Lovi23
Na macierzynskim dłuży Ci się czas? [emoji1] Mi uciekają dni między palcami... może też dlatego, że zaczynamy budowę i latanie z papierologia to masakra... Więc głowę mam zajętą po części, bo wszystkiego sama muszę pilnować [emoji58] może to pomoże w staraniach [emoji1]To wyobraź sobie jak mi czas się dłuży jak siedzę non stop w domu bo mam jeszcze macierzyński
Wiecie, że nigdy nie miałam tak pięknego śluzu plodnego jak wczoraj i dziś... tzn nigdy pisząc, mam na myśli wtedy gdy staraliśmy się o Ige A teraz po prostu bomba! [emoji1] Oby taka piękna owulacja była w listopadzie. Choć znając moje szczęście, jak już zaczniemy się starać to owulacja zniknie [emoji1] oby nie !
no wlasnie powiedziala ze nie ma sensu przychodzic i sprawdzac no na bank peknie, tylko szkoda ze miesiac temu tez byla taka pewna i nie pekl......eehhhhhh nie lubie sie nastawiac a potem smutac bo okres sie pojawia no ale zobaczymy w piatek na nfz co mi powieA mi sie nie dluzy siedzenie z mlodym [emoji14][emoji6] moj nawet do przedszkola nie chodzi i ja z nim ciągle jestem [emoji6]Acard z tego co sie orientuje daja zapobiegawczo zeby ulatwic zagniezdzenie, luteine to wiadomo na podczymanie ewentualnej ciąży.
Moim zdaniem gin dobrze zrobiła, tylko szkoda ze dodatkowo nie kazala przyjsc na monitoring zeby zobaczyc czy pękł pecherzyk [emoji57] no ale jak pojdziesz na nfz to tez sie dowiesz co i jak [emoji6]
W kazdym razie do dziela przez najblizsze dni [emoji14]
ja mam teraz piekny sluz plodny, stawiam ze to przez te ziolka co pije a przeddem nie pamietam zebym miala sluzNa macierzynskim dłuży Ci się czas? [emoji1] Mi uciekają dni między palcami... może też dlatego, że zaczynamy budowę i latanie z papierologia to masakra... Więc głowę mam zajętą po części, bo wszystkiego sama muszę pilnować [emoji58] może to pomoże w staraniach [emoji1]
Wiecie, że nigdy nie miałam tak pięknego śluzu plodnego jak wczoraj i dziś... tzn nigdy pisząc, mam na myśli wtedy gdy staraliśmy się o Ige A teraz po prostu bomba! [emoji1] Oby taka piękna owulacja była w listopadzie. Choć znając moje szczęście, jak już zaczniemy się starać to owulacja zniknie [emoji1] oby nie !
Lovi23
Też poszłam od razu na L4 nie żałuję... miło spędzony czas w domku [emoji1] a wypłata wplywala sobie na konto [emoji1]Jak bym chciała być na macierzyńskim odrazu jak będzie fasola idę na L4
reklama
ja tak samo mam taka sytuacje w pracy ze od razu uciekam na l4 jak tylko sie uda )))Jak bym chciała być na macierzyńskim odrazu jak będzie fasola idę na L4