reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Też poszłam od razu na L4 :) nie żałuję... miło spędzony czas w domku [emoji1] a wypłata wplywala sobie na konto [emoji1]
Też poszłam na początku 3 miesiąca na L4 miałam w sumie iść pozniej ale nie dość że stres duży tam miałam to jeszcze mnie tak wkurzyli że stwierdziłam że mam ich gdzieś chcieli mnie wkopać po cichu na cięższa robotę nie lubię takich zagrywek

Już widzę minę u mnie jak powiem że będę mamą 8-)wsumie jeszcze rok temu prędzej bym się spodziewała że babcią mogę zostać a nie mamą;)ehhh ale się rozmarzyłam z tym macierzyńskim :D

A jakie zioła ? Bo ja mam wiecznie problem że śluzem jakby go za mało ;P
zioła ojca sroki nr 3. u mnie w pracy kilka dziewczyn po nioch zaszly wkoncu w upragniona ciaze. na poczatku sie smialam :p ale w koncu mam sluz :) i dzis ginka bardzo pochwalila moje endometrium az byla w szoku ze ostatnio bylo takie cieniutkie a teraz piekne :) i pije te ziola dopiero od 5 wrzesnia a jajniczki pieknie kluja,widac ze pracuja :) lewy mi mocno pozytywnie dokuczal :) i na nim mam ladny pecherzyk

zioła ojca sroki nr 3. u mnie w pracy kilka dziewczyn po nioch zaszly wkoncu w upragniona ciaze. na poczatku sie smialam [emoji14] ale w koncu mam sluz :) i dzis ginka bardzo pochwalila moje endometrium az byla w szoku ze ostatnio bylo takie cieniutkie a teraz piekne :) i pije te ziola dopiero od 5 wrzesnia a jajniczki pieknie kluja,widac ze pracuja :) lewy mi mocno pozytywnie dokuczal :) i na nim mam ladny pecherzyk
Te zioła pijesz na własną rękę czy konsultowałaś yo z gin?[emoji4]

Ja też o niczym innym nie marzę, jak powiedziec w pracy ze jestem w ciąży. Bede sie starała isc na zwolnienie od samego poczatku. Na szczescie moja ginka wie gdzie pracuje i jakie mamy zasady w pracy odnośnie L4. Najszybciej na L4 jak sie da. Na szczescie mam jeszcze 2 tyg urlopu wiec w najgorszym wypadku najpierw wykorzystam urlop a zaś bede ja męczyć o L4.

reklama
Przez cały cykl je pijesz codziennie ? [emoji4] czyli folik tez musiałby iść w odstawkę, czy z folikiem można je mieszac?
z kwasem foliowym jak najbardziej mozna. ja biorę femibion 0. codziennie tak z pol godziny \ godzine przed spaniem sie je pije :), ja popije do piątku i od soboty zaczne brac luteine i acard tak jak kazala

Do góry