reklama
1
185097
Gość
Ja już skonczylam z Nią dyskusje. A odpisałam na drugim watku zeby dziewczyny stamtąd zobaczyły że slow tej dziewczyny nie należy brać poważnie.
1
185097
Gość
Juz jestem w drodze do tego kardiologa. Bozee jak ja sie boję[emoji33]
buterrfly
Fanka BB :)
Będzie dobrze.. Trzymam kciuki [emoji8] [emoji110]Juz jestem w drodze do tego kardiologa. Bozee jak ja sie boję[emoji33]
Kaamilaaa
Jak nikt nie bedzie zwracal na nia uwagi w tamtym watku to zaraz zalozy milion nowych [emoji57]Jak nie będziemy zwracać na nią uwagi to przestanie. Ona jak zaczyna pisać to po to żeby zwrócić na siebie uwagę tak moim zdaniem.
Tak do tego trzeba byc na czczo [emoji6]A na progesteron i tsh muszę być na czczo? Bo czytałam ze tak. A ja rano muszę coś zjeść
Kaamilaaa
Bedzie dobrze [emoji6]Juz jestem w drodze do tego kardiologa. Bozee jak ja sie boję[emoji33]
Ja srednio raz na pol roku jestem u kardio ale z mlodym i tak samo zawsze sie boje [emoji57]
Nat Bluebell
Spokojnie wszystko będzie dobrzeJuz jestem w drodze do tego kardiologa. Bozee jak ja sie boję[emoji33]
Lu_cy
Trzymam kciuki będzie dobrze!Juz jestem w drodze do tego kardiologa. Bozee jak ja sie boję[emoji33]
reklama
MasterKa
Czekamy na wieści od Ciebie [emoji173] głowa do góry [emoji16]Juz jestem w drodze do tego kardiologa. Bozee jak ja sie boję[emoji33]