reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
No Nam lekarz mówił ze u zdrowej pary ciąża powinna być do roku czasu przy regularnym współżyciu...a u Was go nie ma z tego co mówisz. Ale jeśli sie zdecydujecie na badania no to wiadomo że najlepiej jakbyście razem je zrobili. Bo dobrze by bylo wiedziec na czym stoicie i w jakim kierunku dalej iść...
Twoj maz ma kontakt z chemią, moj pracuje w wysokiej temperaturze...a patologia pije, pali i cpa i bez problemu ma dzieci[emoji37]
No właśnie...patrząc na te patolgie to az serce boli... Mają domowe przedszkole i co...Nic... A my sie staramy i tylko człowiek doła łapie...[emoji17][emoji17] no widzisz... czyli tez w nie lepszych warunkach pracuje Twój mąż. Mój jak mi dziś powiedział, ze izoluje zbiornik, który ma paliwo o temp. 300 stopni to az zamienowilam...[emoji33][emoji33][emoji33]
Ja w ogóle nie lubie jego zawodu... Juz tyle było wypadków.. W takiej fabryce wystarczy tylko iskra od normalnie pracującego spawacza...[emoji17][emoji17] ale on lubi tę pracę mimo ryzyka...[emoji17] i wyjeżdża bo kasa jest o niebo lepsza niz w PL. A chcąc sie budować to pieniądze sa potrzebne. Narazie i tak myślimy nad wynajmem mieskzania bo ja źle sie czuję u Teściowej...[emoji19] także postawiłam na swoim i szukam dla nas mieszkania. W sumie to dla siebie bo jego i tak nie ma [emoji17][emoji17][emoji17]

W testy owulacyjne tez nie trzeba wierzyć w 100%...bo i one zawodzą. Najlepiej jak założymy sobie +/- 3-4 dni przed owulacja i po owulacji. Czyli najlepiej zacząć współżyc juz po okresie i skończyć kilka dni po owulacji bo i ta potrafi sie przesunąć

W testy owulacyjne tez nie trzeba wierzyć w 100%...bo i one zawodzą. Najlepiej jak założymy sobie +/- 3-4 dni przed owulacja i po owulacji. Czyli najlepiej zacząć współżyc juz po okresie i skończyć kilka dni po owulacji bo i ta potrafi sie przesunąć
Dokładnie. Moja przyjaciółka, o której Ci pisałam jesy idelany tego przykładem.

reklama
Do góry