reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A mi bobo testy zawsze wychodzily jak powinny [emoji57]
I nie wprowadzaj w błąd bo są bobo testy o dwoch roznych czulosciach: niebieski struminiowy 10 i żółty plytkowy 25 [emoji57] i kolezanka testowala wlasnie tym o czulosci 10[emoji57]
Nie wprowadziłam przecież w błąd świadomie. Po prostu nigdy nie widziałam tego drugiego rodzaju. A co do samego Bibi testu to jesteś chyba jedyna, która go dotychczas tu pozytywnie oceniła.

Właśnie chciałam żeby nauczył się jeść rzeczy które nie są papkami :) ale nie wiem może sam kiedyś do tego dojdzie bo ja nie mam sił [emoji14]
A ile ma ząbków? Wiesz ja bym mu podtykała stałe rzeczy my w 6 msc. zaczęliśmy od całej marchewki nie w kawałkach, później flipsy chrupki kukurydziane, wafelek od loda i coraz więcej teraz ma rok i 3 msc i sam sobie parówe wyciąga i je ale to dlatego,ze otwieram lodówkę i każe pokazać co chce. Wyciąga paluszek i pokazuje "daj"

No to może czas na blw? My zaczęliśmy wcześnie bo od 6 miesiąca teraz Lecę przepisy z książek. Polecam Alantkowe blw! Nauczy się musi miec swobodę i jeść narazie samymi dłońmi, później sztućce.
Ja mam tą książkę ;) on jak je sam to co chce jeść to ląduje tyle do buzi że się zapycha i się dławi to jest ciężki przypadek ;P

A ile ma ząbków? Wiesz ja bym mi podtykala stałe rze zy.mu w 6 msc zaczęliśmy od całej marchewki nie w kawałkach, później fliosy chrupki kukurydziane wafelek od loda i coraz więcej teraz ma rok i 3 msc i sam sobie parowe wyciąga i je ale to dlatego,ze otwieram lodówkę i każe pokazać co chce. Wyciąga paluszek i pokazuje "daj"
12 :) on nie je tylko papek tak dla jasności :) je kawałki ale w zupach je kanapki chrupki wafelki też je tylko nie cche jesc innych obiadów niż zupy a pomysły mi się kończą przecież nie będzie jadł w koło tego samego :) ja mu próbowałam dawac różne rzeczy ale zaraz głowa na bok i nie pasowało kiedyś zjadł całego naleśnika a teraz nie tknie kiedyś zjadł ziemniaki i kawałki mięsa teraz nie tknie więc ja nie mam już pomysłów ;p

reklama
12 :) on nie je tylko papek tak dla jasności :) je kawałki ale w zupach je kanapki chrupki wafelki też je tylko nie cche jesc innych obiadów niż zupy a pomysły mi się kończą przecież nie będzie jadł w koło tego samego :) ja mu próbowałam dawac różne rzeczy ale zaraz głowa na bok i nie pasowało kiedyś zjadł całego naleśnika a teraz nie tknie kiedyś zjadł ziemniaki i kawałki mięsa teraz nie tknie więc ja nie mam już pomysłów ;p
Oj to rzeczywiście, a jakbyś robiła Dania z dużą ilością sosów. Np Ala 4 sery z makaronem?

Do góry