reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A mi bobo testy zawsze wychodzily jak powinny [emoji57]
I nie wprowadzaj w błąd bo są bobo testy o dwoch roznych czulosciach: niebieski struminiowy 10 i żółty plytkowy 25 [emoji57] i kolezanka testowala wlasnie tym o czulosci 10[emoji57]
Nie wprowadziłam przecież w błąd świadomie. Po prostu nigdy nie widziałam tego drugiego rodzaju. A co do samego Bibi testu to jesteś chyba jedyna, która go dotychczas tu pozytywnie oceniła.

Właśnie chciałam żeby nauczył się jeść rzeczy które nie są papkami :) ale nie wiem może sam kiedyś do tego dojdzie bo ja nie mam sił [emoji14]
A ile ma ząbków? Wiesz ja bym mu podtykała stałe rzeczy my w 6 msc. zaczęliśmy od całej marchewki nie w kawałkach, później flipsy chrupki kukurydziane, wafelek od loda i coraz więcej teraz ma rok i 3 msc i sam sobie parówe wyciąga i je ale to dlatego,ze otwieram lodówkę i każe pokazać co chce. Wyciąga paluszek i pokazuje "daj"

No to może czas na blw? My zaczęliśmy wcześnie bo od 6 miesiąca teraz Lecę przepisy z książek. Polecam Alantkowe blw! Nauczy się musi miec swobodę i jeść narazie samymi dłońmi, później sztućce.
Ja mam tą książkę ;) on jak je sam to co chce jeść to ląduje tyle do buzi że się zapycha i się dławi to jest ciężki przypadek ;P

A ile ma ząbków? Wiesz ja bym mi podtykala stałe rze zy.mu w 6 msc zaczęliśmy od całej marchewki nie w kawałkach, później fliosy chrupki kukurydziane wafelek od loda i coraz więcej teraz ma rok i 3 msc i sam sobie parowe wyciąga i je ale to dlatego,ze otwieram lodówkę i każe pokazać co chce. Wyciąga paluszek i pokazuje "daj"
12 :) on nie je tylko papek tak dla jasności :) je kawałki ale w zupach je kanapki chrupki wafelki też je tylko nie cche jesc innych obiadów niż zupy a pomysły mi się kończą przecież nie będzie jadł w koło tego samego :) ja mu próbowałam dawac różne rzeczy ale zaraz głowa na bok i nie pasowało kiedyś zjadł całego naleśnika a teraz nie tknie kiedyś zjadł ziemniaki i kawałki mięsa teraz nie tknie więc ja nie mam już pomysłów ;p

reklama
12 :) on nie je tylko papek tak dla jasności :) je kawałki ale w zupach je kanapki chrupki wafelki też je tylko nie cche jesc innych obiadów niż zupy a pomysły mi się kończą przecież nie będzie jadł w koło tego samego :) ja mu próbowałam dawac różne rzeczy ale zaraz głowa na bok i nie pasowało kiedyś zjadł całego naleśnika a teraz nie tknie kiedyś zjadł ziemniaki i kawałki mięsa teraz nie tknie więc ja nie mam już pomysłów ;p
Oj to rzeczywiście, a jakbyś robiła Dania z dużą ilością sosów. Np Ala 4 sery z makaronem?

Do góry