reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziewczyny trochę z innej bajki mam koleżankę która przez przypadek odkryła że jej facet pisze z inną mówi że gdyby nie to że zobaczyła ich wiadomości nic by nie podejrzewała bo w związku sielanka wszystko ok nic się nie dzieje co mógł by dać jej do myślenia a z tych wiadomość wynika że romas trwa piszą sobie czułe słówka wysyłaja zdjęcia różne itp ona nie chce mu się przyznać że wie mówi że będzie obserwować to wszystko i kurde nie wiem co mam jej poradzić mnie mąż kiedyś zdradził i jak się dowiedziałam pogoniłam dziada ;) jej tłumacze że takie udawanie że nie ma problemu jest bez sensu ale nie dociera do niej widzę że się męczy i nie wiem jak jej pomóc .....
Ehhh no nie ciekawa sytuacja [emoji52]

Ja znam przypadek gdzie niby wszystko super, para ze soba byla razem 15lat, az zdecydowali sie na slub a po roku byl juz rozwod, na ktorym maz, zeby sad nie przyznal zbyt wiekich alimentów na dzieci, przyznal ze placi juz na inne kilkuletnie dziecko takze ....

reklama
Dziewczyny trochę z innej bajki mam koleżankę która przez przypadek odkryła że jej facet pisze z inną mówi że gdyby nie to że zobaczyła ich wiadomości nic by nie podejrzewała bo w związku sielanka wszystko ok nic się nie dzieje co mógł by dać jej do myślenia a z tych wiadomość wynika że romas trwa piszą sobie czułe słówka wysyłaja zdjęcia różne itp ona nie chce mu się przyznać że wie mówi że będzie obserwować to wszystko i kurde nie wiem co mam jej poradzić mnie mąż kiedyś zdradził i jak się dowiedziałam pogoniłam dziada ;) jej tłumacze że takie udawanie że nie ma problemu jest bez sensu ale nie dociera do niej widzę że się męczy i nie wiem jak jej pomóc .....

Niech wali od razu! Jeśli tylko pisują i flirtują, to można ew. rozważyć dalszy związek ale jeśli się spotyka to won z dziadem! :wściekła/y::wściekła/y:

A on tylko pisze czy też się spotyka z tą dziewczyną .. no ciężko potem wogole zaufać na nowo skoro ciągnie go do innych kobiet. Ja mojego bym za takie cos zabiła no i na pewno bym nie czekała tylko od razu prosto z mostu powiedziała ...
Niby mówi że nie znika z domu że na noce normalnie wraca ze miedzy nimi ok wszystko a jednak coś jest na rzeczy

Azulka jeszcze chyba nie jest w ciąży :p

Jeszcze nie jestem. I pewnie dlugo nie bede. A z praca to jeszcze wielka niewiadoma ze wzgledu na zle wyniki badań. Takze najblizsze dni beda decydujące

Omg coś źle wyczytałam... Wybacz @Azulka_26 , mam nadzieję że lekarz do którego pójdziesz rozwieje Twoje wątpliwości i będzie tylko dobrze :tak:
Trzymam kciuki za to żeby się okazało, że wszystko jest ok i dostaniesz zielone światło na pracę i staranka ;)

reklama
Juz trochę ochłonęłam. Mąż mi powiedzial abym aż tak dosadnie nie brała do siebie słów tego lekarza medycyny pracy bo to nie Jego dziedzina. I tylko kardiolog mi powie o co chodzi. Także sie trochę uspokoiłam.
Mowil też że jak pokonamy wszystkie przeszkody to będziemy niezniszczalni[emoji173]

Do góry