reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

U nas to samo. Niby upały męczące, ale w taką pogodę jeszcze gorszy nastrój i samopoczucie. Do tego strasznie nie lubie tej podeszczowej wilgoci.
Ja jak jest taka pogoda to mam takiego lenia że nic mi się nie chce [emoji14] młody ma właśnie drugą drzemkę od 16 jak wstanie to zje i planuje iść na dwór bo trzeba się przewietrzyć pomimo że chłodno :) tyle że ostatnio coś za długo nie posiedzi w wózku i zaczyna marudzenie a niestety jeszcze sam nie chodzi więc taka lipa ;0

reklama
Dziewczyny jakie plany na wieczór [emoji5]
Ja standardowo bede czytać kolejną książkę [emoji16] dzis zaczynam "Dziewczyny z Dubaju" [emoji16] jeszcze 6 dni i małżonek przyjeżdża [emoji7] w niedzielę mam mieć @, wiec jestem ciekawa czy przyjdzie planowo, czy się spozni i cały jego urlop będę Krwawą Merry[emoji23][emoji23] a u Ciebie jakie plany?

Dziewczyny trochę z innej bajki mam koleżankę która przez przypadek odkryła że jej facet pisze z inną mówi że gdyby nie to że zobaczyła ich wiadomości nic by nie podejrzewała bo w związku sielanka wszystko ok nic się nie dzieje co mógł by dać jej do myślenia a z tych wiadomość wynika że romas trwa piszą sobie czułe słówka wysyłaja zdjęcia różne itp ona nie chce mu się przyznać że wie mówi że będzie obserwować to wszystko i kurde nie wiem co mam jej poradzić mnie mąż kiedyś zdradził i jak się dowiedziałam pogoniłam dziada ;) jej tłumacze że takie udawanie że nie ma problemu jest bez sensu ale nie dociera do niej widzę że się męczy i nie wiem jak jej pomóc .....

A ja taka pogode lubie [emoji3] wlasnie siedzę z mlodym, ogladamy bajki, ogrzewamy sie pod kocem, mlody zaraz kolacja i o 19 spać [emoji6]
Twój to posiedzi ;P mój to taki wicher jest istne tornado ciągle w biegu ;P nie usiedzi w miejscu a jak już siedzi to i tak się kręci na tym tyłku [emoji14]

Ja standardowo bede czytać kolejną książkę [emoji16] dzis zaczynam "Dziewczyny z Dubaju" [emoji16] jeszcze 6 dni i małżonek przyjeżdża [emoji7] w niedzielę mam mieć @, wiec jestem ciekawa czy przyjdzie planowo, czy się spozni i cały jego urlop będę Krwawą Merry[emoji23][emoji23] a u Ciebie jakie plany?
Ooo też mam całą kupkę książek z biblioteki może bym coś ruszyła. Ja jestem w trakcie @ także chyba wino i książka :) ewentualnie film

Dziewczyny trochę z innej bajki mam koleżankę która przez przypadek odkryła że jej facet pisze z inną mówi że gdyby nie to że zobaczyła ich wiadomości nic by nie podejrzewała bo w związku sielanka wszystko ok nic się nie dzieje co mógł by dać jej do myślenia a z tych wiadomość wynika że romas trwa piszą sobie czułe słówka wysyłaja zdjęcia różne itp ona nie chce mu się przyznać że wie mówi że będzie obserwować to wszystko i kurde nie wiem co mam jej poradzić mnie mąż kiedyś zdradził i jak się dowiedziałam pogoniłam dziada ;) jej tłumacze że takie udawanie że nie ma problemu jest bez sensu ale nie dociera do niej widzę że się męczy i nie wiem jak jej pomóc .....
A on tylko pisze czy też się spotyka z tą dziewczyną .. no ciężko potem wogole zaufać na nowo skoro ciągnie go do innych kobiet. Ja mojego bym za takie cos zabiła no i na pewno bym nie czekała tylko od razu prosto z mostu powiedziała ...

Twój to posiedzi ;P mój to taki wicher jest istne tornado ciągle w biegu ;P nie usiedzi w miejscu a jak już siedzi to i tak się kręci na tym tyłku [emoji14]
Moj tez praktycznie ciagle w biegu [emoji3] ale przy takiej pogodzie to i jemu sie nie chce za bardzo szalec [emoji6] poza tym ma czasami takie dni ze musi z mamusia posiedziec i bajki pooglądać [emoji3][emoji14]

reklama
Jeżeli już to wie to ja bym doprowadziła do konfrontacji z facetem. Ciągnąć dalej ten związek jest bez sensu bo znowu może szukać zainteresowania u innej

Do góry