reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

FT3 5,45 - normy 3,5-6,5
FT4 12,47 - normy 11,5-22,7
Przeciwciala 0,18 - normy 0-5,61
Anty TG nie mam
Masz bardzo niskie FT4, razem z tym TSH ponad 3 wygląda mi na lekką niedoczynność. Przydałby się dobry endo i euthyrox 25mg.
Za bardzo sie cieszylam:(
Okazalo sie ze mam wade na sercu, ekg zle wyszlo. W poniedziałek mam kardiologa i jesli On stwierdzi ze nie mam szans na ta prace to koniec
Poczytaj o niedoczynności tarczycy i problemach z sercem. To może być powiązane i bardzo szybko naprostowane, ale musisz znaleźć lekarza, któremu będzie się chciało cię przebadać!!

reklama
Ja nie wiem co mi jest[emoji24] ale zdazylam sie naczytac juz ze przy niektórych wadach serca nie ma mowy o ciazy[emoji24]
Polecam nie czytać akurat w tej kwestii internetow, nie wiem czy cie to pocieszy ale dwa lata temu podczas badań do pracy u męża po ekg lekarz stwierdził jakąś wadę, jakiś blok czegoś tam, dwa tygodnie temu znowu mąż miał ekg do innej pracy i nie ma po tym śladu....

A u mnie owulacyjne wyglądają tak robione od wtorku ( testy od dołu są najstarsze ) teraz to już chyba nie powinny na nowo ciemnieć
IMG_20180914_133748.jpg
IMG_20180914_133825.jpg

Załączniki

• IMG_20180914_133748.jpg
    IMG_20180914_133748.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 162
  • IMG_20180914_133825.jpg
    IMG_20180914_133825.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 156
Polecam nie czytać akurat w tej kwestii internetow, nie wiem czy cie to pocieszy ale dwa lata temu podczas badań do pracy u męża po ekg lekarz stwierdził jakąś wadę, jakiś blok czegoś tam, dwa tygodnie temu znowu mąż miał ekg do innej pracy i nie ma po tym śladu....
U mnie tez pisze "Czesciowy blok...? Nie wiem co dalej bo nie potrafie rozczytac[emoji24]

Masz bardzo niskie FT4, razem z tym TSH ponad 3 wygląda mi na lekką niedoczynność. Przydałby się dobry endo i euthyrox 25mg.Poczytaj o niedoczynności tarczycy i problemach z sercem. To może być powiązane i bardzo szybko naprostowane, ale musisz znaleźć lekarza, któremu będzie się chciało cię przebadać!!
Będę na wizycie u kardiologa to zapytam. Dziekuje:*

A u mnie owulacyjne wyglądają tak robione od wtorku ( testy od dołu są najstarsze ) teraz to już chyba nie powinny na nowo ciemnieć Zobacz załącznik 897940Zobacz załącznik 897941

Ja jestem najlepszym przykładem tego, że kreski potrafią się trzymać na serio mocno i długo ;) moje przez 5 dni pokazują się mocne. Dziś już bledną. Na szczescie to moj ostatni test owu w domu i więcej nie robię. Teraz w spokoju czekam na dobry termin by zrobić test ciążowy.

U mnie tez pisze "Czesciowy blok...? Nie wiem co dalej bo nie potrafie rozczytac[emoji24]
Jesli to blok peczka hisa czy jakoś tak, to jest to to samo co u męża wyszło, dodam że jemu lekarz powiedział że to coś co występuje u sporej czesci społeczeństwa, zdolność do pracy pomimo tego dostał :) a ostatnio na badaniach lekarz tego nie wykrył już :)

reklama
Jesli to blok peczka hisa czy jakoś tak, to jest to to samo co u męża wyszło, dodam że jemu lekarz powiedział że to coś co występuje u sporej czesci społeczeństwa, zdolność do pracy pomimo tego dostał :) a ostatnio na badaniach lekarz tego nie wykrył już :)
U mnie raczej jest co innego :(
20180914_135520~2.jpg

Załączniki

• 20180914_135520~2.jpg
    20180914_135520~2.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 167
Do góry