reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

FT3 5,45 - normy 3,5-6,5
FT4 12,47 - normy 11,5-22,7
Przeciwciala 0,18 - normy 0-5,61
Anty TG nie mam
Masz bardzo niskie FT4, razem z tym TSH ponad 3 wygląda mi na lekką niedoczynność. Przydałby się dobry endo i euthyrox 25mg.
Za bardzo sie cieszylam:(
Okazalo sie ze mam wade na sercu, ekg zle wyszlo. W poniedziałek mam kardiologa i jesli On stwierdzi ze nie mam szans na ta prace to koniec
Poczytaj o niedoczynności tarczycy i problemach z sercem. To może być powiązane i bardzo szybko naprostowane, ale musisz znaleźć lekarza, któremu będzie się chciało cię przebadać!!

reklama
Ja nie wiem co mi jest[emoji24] ale zdazylam sie naczytac juz ze przy niektórych wadach serca nie ma mowy o ciazy[emoji24]
Polecam nie czytać akurat w tej kwestii internetow, nie wiem czy cie to pocieszy ale dwa lata temu podczas badań do pracy u męża po ekg lekarz stwierdził jakąś wadę, jakiś blok czegoś tam, dwa tygodnie temu znowu mąż miał ekg do innej pracy i nie ma po tym śladu....

A u mnie owulacyjne wyglądają tak robione od wtorku ( testy od dołu są najstarsze ) teraz to już chyba nie powinny na nowo ciemnieć
IMG_20180914_133748.jpg
IMG_20180914_133825.jpg

Załączniki

• IMG_20180914_133748.jpg
    IMG_20180914_133748.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 170
  • IMG_20180914_133825.jpg
    IMG_20180914_133825.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 164
Polecam nie czytać akurat w tej kwestii internetow, nie wiem czy cie to pocieszy ale dwa lata temu podczas badań do pracy u męża po ekg lekarz stwierdził jakąś wadę, jakiś blok czegoś tam, dwa tygodnie temu znowu mąż miał ekg do innej pracy i nie ma po tym śladu....
U mnie tez pisze "Czesciowy blok...? Nie wiem co dalej bo nie potrafie rozczytac[emoji24]

Masz bardzo niskie FT4, razem z tym TSH ponad 3 wygląda mi na lekką niedoczynność. Przydałby się dobry endo i euthyrox 25mg.Poczytaj o niedoczynności tarczycy i problemach z sercem. To może być powiązane i bardzo szybko naprostowane, ale musisz znaleźć lekarza, któremu będzie się chciało cię przebadać!!
Będę na wizycie u kardiologa to zapytam. Dziekuje:*

A u mnie owulacyjne wyglądają tak robione od wtorku ( testy od dołu są najstarsze ) teraz to już chyba nie powinny na nowo ciemnieć Zobacz załącznik 897940Zobacz załącznik 897941

Ja jestem najlepszym przykładem tego, że kreski potrafią się trzymać na serio mocno i długo ;) moje przez 5 dni pokazują się mocne. Dziś już bledną. Na szczescie to moj ostatni test owu w domu i więcej nie robię. Teraz w spokoju czekam na dobry termin by zrobić test ciążowy.

U mnie tez pisze "Czesciowy blok...? Nie wiem co dalej bo nie potrafie rozczytac[emoji24]
Jesli to blok peczka hisa czy jakoś tak, to jest to to samo co u męża wyszło, dodam że jemu lekarz powiedział że to coś co występuje u sporej czesci społeczeństwa, zdolność do pracy pomimo tego dostał :) a ostatnio na badaniach lekarz tego nie wykrył już :)

reklama
Jesli to blok peczka hisa czy jakoś tak, to jest to to samo co u męża wyszło, dodam że jemu lekarz powiedział że to coś co występuje u sporej czesci społeczeństwa, zdolność do pracy pomimo tego dostał :) a ostatnio na badaniach lekarz tego nie wykrył już :)
U mnie raczej jest co innego :(
20180914_135520~2.jpg

Załączniki

• 20180914_135520~2.jpg
    20180914_135520~2.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 178
Do góry