reklama
Bunia1992
Fanka BB :)
Pewnie powiedz cos o sobieWitajcie, można dołączyć?
Kaamilaaa
Hej [emoji255]Witajcie, można dołączyć?
1
185097
Gość
Ja nie wiem co mi jest[emoji24] ale zdazylam sie naczytac juz ze przy niektórych wadach serca nie ma mowy o ciazy[emoji24]
1
185097
Gość
Sorki ze Wam smęcę tylko o sobie ale siedzę i ryczę jak głupia. Nie znajde z dnia na dzień wolnego terminu wizyty u lekarza. Dopiero w poniedzialek mam
MasterKa
Nie wierzę w to co czytam [emoji17][emoji17] to jest możliwe, abyś miała całe życie wadę na sercu i nie wiedziała o tym? Czy, że tak powiem ona się z czasem pojawiła?[emoji17] ale to życie jest przewrotne.... Rano człowiek cieszy się z jedej rzeczy, po czym druga rujnuje całe plany [emoji35]Sorki ze Wam smęcę tylko o sobie ale siedzę i ryczę jak głupia. Nie znajde z dnia na dzień wolnego terminu wizyty u lekarza. Dopiero w poniedzialek mam
1
185097
Gość
Ja o niczym nie wiem abym cos miala. Robilam badania do szkoly, na prawo jazdy i nie bylo problemu.Nie wierzę w to co czytam [emoji17][emoji17] to jest możliwe, abyś miała całe życie wadę na sercu i nie wiedziała o tym? Czy, że tak powiem ona się z czasem pojawiła?[emoji17] ale to życie jest przewrotne.... Rano człowiek cieszy się z jedej rzeczy, po czym druga rujnuje całe plany [emoji35]
Ja sie chyba wykoncze. Wszystko nie tak idzie[emoji24]
MasterKa
A na jakies postawie lekarz NIE kardiolog stwierdził, ze masz wadę? Bo do takich diagnoz moim zdaniem musi być konkretny specjalista [emoji848]Ja o niczym nie wiem abym cos miala. Robilam badania do szkoly, na prawo jazdy i nie bylo problemu.
Ja sie chyba wykoncze. Wszystko nie tak idzie[emoji24]
Martkaaa5
Może poporostu ekg źle wyszło bo byłas zdenerwowana albo przemeczona wyszło ci to podczas robienia medycyny pracy czy co?Za bardzo sie cieszylam
Okazalo sie ze mam wade na sercu, ekg zle wyszlo. W poniedziałek mam kardiologa i jesli On stwierdzi ze nie mam szans na ta prace to koniec
reklama
Lu_cy
Azulka Ale po samym ekg co on może stwierdzić. Idź do jakiegoś dobrego kardiologa prywatnie, zrobi ci usg serca i ekg może jakieś chwilowe zaburzenie wyszło. Głowa do góry. Ja też mam niedomykalność zastawki mitralnejSorki ze Wam smęcę tylko o sobie ale siedzę i ryczę jak głupia. Nie znajde z dnia na dzień wolnego terminu wizyty u lekarza. Dopiero w poniedzialek mam