reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Sorki ze Wam smęcę tylko o sobie ale siedzę i ryczę jak głupia. Nie znajde z dnia na dzień wolnego terminu wizyty u lekarza. Dopiero w poniedzialek mam

Sorki ze Wam smęcę tylko o sobie ale siedzę i ryczę jak głupia. Nie znajde z dnia na dzień wolnego terminu wizyty u lekarza. Dopiero w poniedzialek mam
Nie wierzę w to co czytam [emoji17][emoji17] to jest możliwe, abyś miała całe życie wadę na sercu i nie wiedziała o tym? Czy, że tak powiem ona się z czasem pojawiła?[emoji17] ale to życie jest przewrotne.... Rano człowiek cieszy się z jedej rzeczy, po czym druga rujnuje całe plany [emoji35]

Nie wierzę w to co czytam [emoji17][emoji17] to jest możliwe, abyś miała całe życie wadę na sercu i nie wiedziała o tym? Czy, że tak powiem ona się z czasem pojawiła?[emoji17] ale to życie jest przewrotne.... Rano człowiek cieszy się z jedej rzeczy, po czym druga rujnuje całe plany [emoji35]
Ja o niczym nie wiem abym cos miala. Robilam badania do szkoly, na prawo jazdy i nie bylo problemu.
Ja sie chyba wykoncze. Wszystko nie tak idzie[emoji24]

reklama
Azulka Ale po samym ekg co on może stwierdzić. Idź do jakiegoś dobrego kardiologa prywatnie, zrobi ci usg serca i ekg może jakieś chwilowe zaburzenie wyszło. Głowa do góry. Ja też mam niedomykalność zastawki mitralnej

Do góry