reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Częściowy blok lewej... I dalej nie mogę odczytać ale może ktoś potrafi? Ja niestety nie pomogę ale też jestem w szoku ze nagle coś Ci wyszło. Jak Dziewczyny piszą może to pomyłka. Bez dalszych badań nie zamartwiaj się na zapas. Trzymam kciuki!

reklama
Chyba to jednak to jest samo bo jak teraz w Google wpisałam to mi wyskoczyło Czesciowy blok odnogi peczka hisa, a u ciebie jest chyba Czesciowy blok lewej? Odnogi
O może to tak jak mowisz...nie brak tak jak ja napisałam tylko blok [emoji1422] gdzies to slyszalam i jakos tak skojarzylam...[emoji1422]

Ja jestem najlepszym przykładem tego, że kreski potrafią się trzymać na serio mocno i długo ;) moje przez 5 dni pokazują się mocne. Dziś już bledną. Na szczescie to moj ostatni test owu w domu i więcej nie robię. Teraz w spokoju czekam na dobry termin by zrobić test ciążowy.
To u mnie w sumie w środę zaczęły być mocne i wczoraj najmocniejsze a dzisiaj spadek i też nie wiem czy to oznacza że już po owulacji czy jednak jeszcze może być przed ;P

reklama
Pewnie :) powiedz cos o sobie :)
Mam 30 lat, starania zaczęlismy niedawno i zaskoczyło przy drugim cs. Robiłam testy różnych firm, wszystkie pozytywne ale kreski były bardzo słabiutkie, elektroniczny Clearblue wypisał plusika i 1-2 tyg od zapłodnienia. Niestety długo się nie cieszyliśmy bo krwawienie przyszło po 6 dniach po spodziewanym terminie @. Zrobiłam betę już krwawiąc, wyszła podwyższona, no i krwawienie tez było bardzo intensywne co u mnie się nie zdarza więc wygląda to na ciązę biochemiczną. Teraz wybieram się do lekarza, mam nadzieję dostać się w przyszłym tygodniu, podejrzewam u siebie niski progesteron. No i zastanawiam się czy nie odpuścić tego cyklu, mąż też jest mocno za tym, oboje bardzo przeżyliśmę stratę chociaż to był sam początek.

Do góry