reklama
Nat Bluebell
Fanka BB :)
No właśnie, to wszystko potrafi się zmieniać.. Dlatego trzeba działać co drugi dzień, żeby nie przegapićNo według testów wczoraj były najmocniejsze a moja owulacja niby w niedzielę miała być ale bardziej czuję się na nią teraz niż jakby później miała być
Gorący piątkowy wieczór ja wczoraj miałam ale chyba jeszcze za wcześnie, więc będę działać dalejU mnie trochę kłuje właśnie prawy jajnik i piersi bolą i to tyle czekam na wieczór jak mój wróci żeby go wykorzystać
martoosia04
To są moje ten pojedynczy z dzisiaj tamte numerami opisane a według apki owu miałabyc w środę
Zdecydowanie owu w drodze!
martoosia04
Napisałam mu wcześniej niech wraca szybko bo mam plan przywiazac go do krzesła i wykorzystać i coś czuję że szybko będzie jechał
Moj gnałby jak szalony po takiej info [emoji23]
1
185097
Gość
FT3 5,45 - normy 3,5-6,5Możesz podać też FT3 i FT4 i przeciwciala (razem z normami, bo są różne)? Nie masz czasem Anty TG też zrobionych?
FT4 12,47 - normy 11,5-22,7
Przeciwciala 0,18 - normy 0-5,61
Anty TG nie mam
1
185097
Gość
Za bardzo sie cieszylam
Okazalo sie ze mam wade na sercu, ekg zle wyszlo. W poniedziałek mam kardiologa i jesli On stwierdzi ze nie mam szans na ta prace to koniec
Okazalo sie ze mam wade na sercu, ekg zle wyszlo. W poniedziałek mam kardiologa i jesli On stwierdzi ze nie mam szans na ta prace to koniec
Nat Bluebell
Hihihi, ja mam za lekkie krzesła ale zawsze można znaleźć jakiś mebel
Nat Bluebell
O rany! A coś wcześniej Ci dolegało?? Może tylko błąd w badaniach?Za bardzo sie cieszylam
reklama
Kaamilaaa
Ojej [emoji853] co to za wada ? [emoji853]Za bardzo sie cieszylam