reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
No według testów wczoraj były najmocniejsze a moja owulacja niby w niedzielę miała być ale bardziej czuję się na nią teraz niż jakby później miała być
No właśnie, to wszystko potrafi się zmieniać.. Dlatego trzeba działać co drugi dzień, żeby nie przegapić :D

U mnie trochę kłuje właśnie prawy jajnik i piersi bolą i to tyle czekam na wieczór jak mój wróci żeby go wykorzystać :D
Gorący piątkowy wieczór :D ja wczoraj miałam ale chyba jeszcze za wcześnie, więc będę działać dalej :p

Za bardzo sie cieszylam:(
Okazalo sie ze mam wade na sercu, ekg zle wyszlo. W poniedziałek mam kardiologa i jesli On stwierdzi ze nie mam szans na ta prace to koniec

reklama
Do góry