Kaamilaaa
Fanka BB :)
Bobo ten zolty jest o czulosci 25 a niebieski o czulosci 10 [emoji57]To może test wadliwy? :/ może kup innej firmy, bardziej czuły bo Bobo jest chyba 25
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bobo ten zolty jest o czulosci 25 a niebieski o czulosci 10 [emoji57]To może test wadliwy? :/ może kup innej firmy, bardziej czuły bo Bobo jest chyba 25
Staram się ale troche ostatnio złych rzeczy się dzieje i ciężko. Wczoraj ta szyba w samochodzie, mama moja choruje, teraz te przeczucia i poprostu chwilowy spadek mocyEj to za wcześnie zeby czuć jakies objawy [emoji6] nie lam sie [emoji6]
Nie wiedziałam że są dwaBobo ten zolty jest o czulosci 25 a niebieski o czulosci 10 [emoji57]
Rozumiem [emoji52] zdrowia dla mamy [emoji4]Staram się ale troche ostatnio złych rzeczy się dzieje i ciężko. Wczoraj ta szyba w samochodzie, mama moja choruje, teraz te przeczucia i poprostu chwilowy spadek mocy
Sa są[emoji6] a skoro kolezanka pisze ze robila strumieniowy bobotest to ten czulszy, niebieski [emoji6]Nie wiedziałam że są dwa
Pokaz [emoji57]Kupiłam o czułości 10. Ale dziwne bo jak kiedyś robiłam to kreska kontrolna była mocna i od razu się pokazała a teraz jest delikatna i nie jest na całym polu pionowa tylko tak do 3/4 długości okienka.
Właśnie, pokaz tego testaPokaz [emoji57]