reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Cześć dziewczyny! Jeszcze nigdy sie tu nie udzielałam ale przeczytałam wszystko od 1 strony i czuje jakbym was znała, moze najpierw sie przedstawię mam na imię Honorata 24 lata ( 25 w grudniu) i staramy sie z mężem juz prawie 2 lata raz bardziej raz mniej... dzisiaj mam termin @ niby cos boli ale tak jakos dziwnie, w każdym razie nic nie leci... No i zrobiłam test z porannego moczu i wyszło cos takiego... naczytałam sie o tych bladziochach ale to moje to mam wrażenie ze nawet bladzioch nie jest bo robiłam zdjęcie pod światło... oceńcie bo ja nie wiem :(Zobacz załącznik 897760
Wyglada obiecująco :) beta rozwieje watpliwosci.
to moj pierwszy test 9dpo tez sie niezle nagimnastykowalam by uchwycic cien.
IMG_20180809_103101.jpg

Załączniki

• IMG_20180809_103101.jpg
    IMG_20180809_103101.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 90
Cześć dziewczyny

@ mnie jeszcze męczy.. Jeju mogłaby już pójść. Ranna zmiana więc nie jest tak tragicznie..
A pogode mamy średnią, siąpi z tego nieba nie wiem po co [emoji12]
Miłego dnia !
Mam wyniki 63,350 daje koniec 3 początek 4 tyg. Hmm Jak robiłam betę z synem dzień po terminie okresu to miałam prawie 500. W poniedziałek do powtórki. Dzwoniłam do gina i mam zrobić 3 razy co 3 dni i przyjść z wynikami, bo może być ciąża pozamaciczna. Tak czy owak jestem dobrej myśli :) zarodek musiał się zagniezdzic niedawno, bo owu 30 była.
Gratulacje kochana [emoji8] Na pewno wszystko będzie dobrze !
Kupiliśmy prezent na chrzest. Taki obrazek, z tylu jest grawer. I kiecuszkę no i damy pieniadze jeszcze:) Zobacz załącznik 897653Zobacz załącznik 897654
Piękne [emoji5]
Nie wiem który wątek jet aktualny i gdzie pisać, nowa tu jestem i się gubię [emoji41][emoji23]
Zaczęliśmy starać się o pierwsze dziecko, mamy 28&32 lata, mieszkamy w Anglii [emoji16] na razie starania na luzie, zobaczymy co i jak, zaczelam tez obserwować swoje cykle po zaprzestaniu antykoncepcji [emoji4]
Witam nową koleżankę i życzę powodzenia!
A jednak witam się w 1dc [emoji6]
Oby ten był udany [emoji6]
Cześć dziewczyny! Jeszcze nigdy sie tu nie udzielałam ale przeczytałam wszystko od 1 strony i czuje jakbym was znała, moze najpierw sie przedstawię mam na imię Honorata 24 lata ( 25 w grudniu) i staramy sie z mężem juz prawie 2 lata raz bardziej raz mniej... dzisiaj mam termin @ niby cos boli ale tak jakos dziwnie, w każdym razie nic nie leci... No i zrobiłam test z porannego moczu i wyszło cos takiego... naczytałam sie o tych bladziochach ale to moje to mam wrażenie ze nawet bladzioch nie jest bo robiłam zdjęcie pod światło... oceńcie bo ja nie wiem :(Zobacz załącznik 897760
Witaj [emoji6] Ta kreseczka może być fabryczna lepiej powtórzyć test lub zrób betę.. Ale życzę żeby to było maleństwo
Trzymajcie kciuki bo dzis mam rozmowe w sprawie pracy na 9:)
Aaa boje sie!
Kciuki zaciśnięte [emoji56] [emoji110] Bez stresu , pierś do przodu i masz to [emoji1]
Poprawie i pojutrze dla pewności :D:D:D
Poprawiajcie , ojj poprawiajcie [emoji12]

reklama
@Charlie93 ja tez widze ten cien ale jak dla mnie to on jest raczej szary wiec wyglada bardziej na fabryczna kreskę [emoji58] mimo wszystko trzymam kciuki, moze rzeczywiscie idz na bete bedziesz miec pewność [emoji6]

@Azulka trzymam kciuki za rozmowe [emoji110][emoji110]

Dobry [emoji255] albo i nie [emoji849] pogoda dzis sie juz popsula, wedlug apki wczoraj byla owu [emoji57] ale tz zbyt zmęczony był ja zreszta też[emoji57] moze dzis sie jeszcze uda [emoji173] choc watpie bo tz dzis dopiero kolo 18/19wroci [emoji849]wiec moze wystarczą wczesniejsze [emoji173][emoji120]

Do góry