1
185097
Gość
Trzymajcie kciuki bo dzis mam rozmowe w sprawie pracy na 9
Aaa boje sie!
Aaa boje sie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poprawie i pojutrze dla pewnościTak, dziś działajcie. Jutro poprawcie na wszelki wypadek.
Trzymam kciuki! Nie stresuj sięTrzymajcie kciuki bo dzis mam rozmowe w sprawie pracy na 9
Aaa boje sie!
Kciuki ::Trzymajcie kciuki bo dzis mam rozmowe w sprawie pracy na 9
Aaa boje sie!
A długo po czasie wyszła ?Na prawdę myślicie ze to moze byc to ? Bo ja najpierw sie rozpłakałam ze jest biała a jak zaczęłam kombinowac pod światło to cos zobaczyłam, nie wiem
Wyglada obiecująco beta rozwieje watpliwosci.Cześć dziewczyny! Jeszcze nigdy sie tu nie udzielałam ale przeczytałam wszystko od 1 strony i czuje jakbym was znała, moze najpierw sie przedstawię mam na imię Honorata 24 lata ( 25 w grudniu) i staramy sie z mężem juz prawie 2 lata raz bardziej raz mniej... dzisiaj mam termin @ niby cos boli ale tak jakos dziwnie, w każdym razie nic nie leci... No i zrobiłam test z porannego moczu i wyszło cos takiego... naczytałam sie o tych bladziochach ale to moje to mam wrażenie ze nawet bladzioch nie jest bo robiłam zdjęcie pod światło... oceńcie bo ja nie wiem Zobacz załącznik 897760
No dzisiaj tu już ewidentnie ciekawe czy moje będą blednąć teraz [emoji14]A u mnie dzisiaj tak więc chyba wkońcu owu i trzeba będzie coś dzisjja w tym kierunku poczynić
Gratulacje kochana [emoji8] Na pewno wszystko będzie dobrze !Mam wyniki 63,350 daje koniec 3 początek 4 tyg. Hmm Jak robiłam betę z synem dzień po terminie okresu to miałam prawie 500. W poniedziałek do powtórki. Dzwoniłam do gina i mam zrobić 3 razy co 3 dni i przyjść z wynikami, bo może być ciąża pozamaciczna. Tak czy owak jestem dobrej myśli zarodek musiał się zagniezdzic niedawno, bo owu 30 była.
Piękne [emoji5]Kupiliśmy prezent na chrzest. Taki obrazek, z tylu jest grawer. I kiecuszkę no i damy pieniadze jeszcze Zobacz załącznik 897653Zobacz załącznik 897654
Witam nową koleżankę i życzę powodzenia!Nie wiem który wątek jet aktualny i gdzie pisać, nowa tu jestem i się gubię [emoji41][emoji23]
Zaczęliśmy starać się o pierwsze dziecko, mamy 28&32 lata, mieszkamy w Anglii [emoji16] na razie starania na luzie, zobaczymy co i jak, zaczelam tez obserwować swoje cykle po zaprzestaniu antykoncepcji [emoji4]
Oby ten był udany [emoji6]A jednak witam się w 1dc [emoji6]
Witaj [emoji6] Ta kreseczka może być fabryczna lepiej powtórzyć test lub zrób betę.. Ale życzę żeby to było maleństwoCześć dziewczyny! Jeszcze nigdy sie tu nie udzielałam ale przeczytałam wszystko od 1 strony i czuje jakbym was znała, moze najpierw sie przedstawię mam na imię Honorata 24 lata ( 25 w grudniu) i staramy sie z mężem juz prawie 2 lata raz bardziej raz mniej... dzisiaj mam termin @ niby cos boli ale tak jakos dziwnie, w każdym razie nic nie leci... No i zrobiłam test z porannego moczu i wyszło cos takiego... naczytałam sie o tych bladziochach ale to moje to mam wrażenie ze nawet bladzioch nie jest bo robiłam zdjęcie pod światło... oceńcie bo ja nie wiem Zobacz załącznik 897760
Kciuki zaciśnięte [emoji56] [emoji110] Bez stresu , pierś do przodu i masz to [emoji1]Trzymajcie kciuki bo dzis mam rozmowe w sprawie pracy na 9
Aaa boje sie!
Poprawiajcie , ojj poprawiajcie [emoji12]Poprawie i pojutrze dla pewności
Ja miałam pozytywny test owulacyjny przez 5 dni.... Dopiero 6 dnia kreske była wyraźnie bledsza od kontrolnej....No dzisiaj tu już ewidentnie ciekawe czy moje będą blednąć teraz [emoji14]