reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Cześć dziewczyny! Jeszcze nigdy sie tu nie udzielałam ale przeczytałam wszystko od 1 strony i czuje jakbym was znała, moze najpierw sie przedstawię mam na imię Honorata 24 lata ( 25 w grudniu) i staramy sie z mężem juz prawie 2 lata raz bardziej raz mniej... dzisiaj mam termin @ niby cos boli ale tak jakos dziwnie, w każdym razie nic nie leci... No i zrobiłam test z porannego moczu i wyszło cos takiego... naczytałam sie o tych bladziochach ale to moje to mam wrażenie ze nawet bladzioch nie jest bo robiłam zdjęcie pod światło... oceńcie bo ja nie wiem :(Zobacz załącznik 897760
Wyglada obiecująco :) beta rozwieje watpliwosci.
to moj pierwszy test 9dpo tez sie niezle nagimnastykowalam by uchwycic cien.
IMG_20180809_103101.jpg

Załączniki

• IMG_20180809_103101.jpg
    IMG_20180809_103101.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 85
Cześć dziewczyny

@ mnie jeszcze męczy.. Jeju mogłaby już pójść. Ranna zmiana więc nie jest tak tragicznie..
A pogode mamy średnią, siąpi z tego nieba nie wiem po co [emoji12]
Miłego dnia !
Mam wyniki 63,350 daje koniec 3 początek 4 tyg. Hmm Jak robiłam betę z synem dzień po terminie okresu to miałam prawie 500. W poniedziałek do powtórki. Dzwoniłam do gina i mam zrobić 3 razy co 3 dni i przyjść z wynikami, bo może być ciąża pozamaciczna. Tak czy owak jestem dobrej myśli :) zarodek musiał się zagniezdzic niedawno, bo owu 30 była.
Gratulacje kochana [emoji8] Na pewno wszystko będzie dobrze !
Kupiliśmy prezent na chrzest. Taki obrazek, z tylu jest grawer. I kiecuszkę no i damy pieniadze jeszcze:) Zobacz załącznik 897653Zobacz załącznik 897654
Piękne [emoji5]
Nie wiem który wątek jet aktualny i gdzie pisać, nowa tu jestem i się gubię [emoji41][emoji23]
Zaczęliśmy starać się o pierwsze dziecko, mamy 28&32 lata, mieszkamy w Anglii [emoji16] na razie starania na luzie, zobaczymy co i jak, zaczelam tez obserwować swoje cykle po zaprzestaniu antykoncepcji [emoji4]
Witam nową koleżankę i życzę powodzenia!
A jednak witam się w 1dc [emoji6]
Oby ten był udany [emoji6]
Cześć dziewczyny! Jeszcze nigdy sie tu nie udzielałam ale przeczytałam wszystko od 1 strony i czuje jakbym was znała, moze najpierw sie przedstawię mam na imię Honorata 24 lata ( 25 w grudniu) i staramy sie z mężem juz prawie 2 lata raz bardziej raz mniej... dzisiaj mam termin @ niby cos boli ale tak jakos dziwnie, w każdym razie nic nie leci... No i zrobiłam test z porannego moczu i wyszło cos takiego... naczytałam sie o tych bladziochach ale to moje to mam wrażenie ze nawet bladzioch nie jest bo robiłam zdjęcie pod światło... oceńcie bo ja nie wiem :(Zobacz załącznik 897760
Witaj [emoji6] Ta kreseczka może być fabryczna lepiej powtórzyć test lub zrób betę.. Ale życzę żeby to było maleństwo
Trzymajcie kciuki bo dzis mam rozmowe w sprawie pracy na 9:)
Aaa boje sie!
Kciuki zaciśnięte [emoji56] [emoji110] Bez stresu , pierś do przodu i masz to [emoji1]
Poprawie i pojutrze dla pewności :D:D:D
Poprawiajcie , ojj poprawiajcie [emoji12]

reklama
@Charlie93 ja tez widze ten cien ale jak dla mnie to on jest raczej szary wiec wyglada bardziej na fabryczna kreskę [emoji58] mimo wszystko trzymam kciuki, moze rzeczywiscie idz na bete bedziesz miec pewność [emoji6]

@Azulka trzymam kciuki za rozmowe [emoji110][emoji110]

Dobry [emoji255] albo i nie [emoji849] pogoda dzis sie juz popsula, wedlug apki wczoraj byla owu [emoji57] ale tz zbyt zmęczony był ja zreszta też[emoji57] moze dzis sie jeszcze uda [emoji173] choc watpie bo tz dzis dopiero kolo 18/19wroci [emoji849]wiec moze wystarczą wczesniejsze [emoji173][emoji120]

Do góry