reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Wczoraj kupiłam test i nawet M o tym nie mówiłam. Zrobiłam rano myśle jak będzie 2 kreska to zrobię mu prezent z bucikami. Ale patrzę no chyba nic z tego i on o niczym nie wie. Może powtórzę jutro rano test ?
Ja bym powtórzyła z samego rana jutro. Jeśli coś wyjdzie też to w poniedziałek na betę bym się wybrała na Twoim miejscu.

reklama
Ja bym albo poczekała do poniedziałku na testowanie, bo przez kolejne dwa dni wiele się może zmienić, i w pon cyknelbym test i poszła na betę. Jak nie jedno, to drugie prawdę ci powie.

Hej! Też mieszkam w Anglii, w Northampton. Szczerze mówiąc to trochę przeraża mnie tutejsza opieka zdrowotna.. Jak długo się staracie?

Buziaki [emoji173]️ oby już ostatni!

Trzymam!

To ja na południu, z tym ze my dopiero zaczęliśmy. Miałam implant i wyjęłam tydzień temu :D
Co kraj to obyczaj wiadomo opieka jest inna, nie narzekam w sumie bo w każdym kraju jest coś nie tak i nie jest nigdzie idealnie [emoji23][emoji41]

reklama
Do góry