reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Wczoraj kupiłam test i nawet M o tym nie mówiłam. Zrobiłam rano myśle jak będzie 2 kreska to zrobię mu prezent z bucikami. Ale patrzę no chyba nic z tego i on o niczym nie wie. Może powtórzę jutro rano test ?
Ja bym powtórzyła z samego rana jutro. Jeśli coś wyjdzie też to w poniedziałek na betę bym się wybrała na Twoim miejscu.

reklama
Ja bym albo poczekała do poniedziałku na testowanie, bo przez kolejne dwa dni wiele się może zmienić, i w pon cyknelbym test i poszła na betę. Jak nie jedno, to drugie prawdę ci powie.

Hej! Też mieszkam w Anglii, w Northampton. Szczerze mówiąc to trochę przeraża mnie tutejsza opieka zdrowotna.. Jak długo się staracie?

Buziaki [emoji173]️ oby już ostatni!

Trzymam!

To ja na południu, z tym ze my dopiero zaczęliśmy. Miałam implant i wyjęłam tydzień temu :D
Co kraj to obyczaj wiadomo opieka jest inna, nie narzekam w sumie bo w każdym kraju jest coś nie tak i nie jest nigdzie idealnie [emoji23][emoji41]

reklama
Do góry