reklama
Bunia1992
Fanka BB :)
Ja się na nich kompletnie nie znam ale sprawdzę jak to będzie u mnie wyglądać ;PJa miałam pozytywny test owulacyjny przez 5 dni.... Dopiero 6 dnia kreske była wyraźnie bledsza od kontrolnej....
Lovi23
Witaj. Z takiej kreski była u mnie ciąża przejdź się na bete dla pewności. Też gratuluję po cichu...Cześć dziewczyny! Jeszcze nigdy sie tu nie udzielałam ale przeczytałam wszystko od 1 strony i czuje jakbym was znała, moze najpierw sie przedstawię mam na imię Honorata 24 lata ( 25 w grudniu) i staramy sie z mężem juz prawie 2 lata raz bardziej raz mniej... dzisiaj mam termin @ niby cos boli ale tak jakos dziwnie, w każdym razie nic nie leci... No i zrobiłam test z porannego moczu i wyszło cos takiego... naczytałam sie o tych bladziochach ale to moje to mam wrażenie ze nawet bladzioch nie jest bo robiłam zdjęcie pod światło... oceńcie bo ja nie wiem Zobacz załącznik 897760
Też jestem świeża w temacie, u mnie było dwa dni kreska taka jak kontrolna czyli mocna, dwa dni kreska aż bordowa, potem znowu taka jak kontrolna i dopiero kolejnego dnia była jaśniejsza. Podejrzewam że owulacje mialam w okolicy niedzieli czyli 15 dc bo miałam okropne bóle jak co miesiąc.... Dzisiaj mam 21 dc i nie czuje tej ciąży bu cycki nie bolą, brzuch też nie, ogólnie chyba nie wyszłoJa się na nich kompletnie nie znam ale sprawdzę jak to będzie u mnie wyglądać ;P
Martkaaa5
To chyba za wczesnie żeby coś czuć nie martw się na zapasTeż jestem świeża w temacie, u mnie było dwa dni kreska taka jak kontrolna czyli mocna, dwa dni kreska aż bordowa, potem znowu taka jak kontrolna i dopiero kolejnego dnia była jaśniejsza. Podejrzewam że owulacje mialam w okolicy niedzieli czyli 15 dc bo miałam okropne bóle jak co miesiąc.... Dzisiaj mam 21 dc i nie czuje tej ciąży bu cycki nie bolą, brzuch też nie, ogólnie chyba nie wyszło
Więc że jest jeszcze wcześnie ale ja mocno wierze w intuicję trochę chyba przez wcześniejszą ciąże, wtedy czułam się inaczej bardzo szybko , piersi ciągle bolały i czuła że coś z tego bedzie. Teraz właśnie nie czuje... Ogólnie mam tylko mocny spadek nastroju ciągle mi smutnoTo chyba za wczesnie żeby coś czuć nie martw się na zapas
Martkaaa5
Ja tak miałam w poprzednim cyklu trochę za bardzo się nakręciłam i nastawiam że coś się udało a tu przyszła @ i rozczarowanie dlatego teraz na spokojnie czysta głowa przynajmniej się staram różnie to wychodzi ale co ma być to będzie i twierdzę że uda się w najmniej spodziewanym momencie wywaliłam z tel wszystko apki z owu a miałam ich trzy robię tylko testu owy i działam
Cześć dziewczyny. Testowałam dzisiaj rano i jednankreska. Ale ten bobo test był jakiś dziwny. Kupiłam strumieniowy. I zawsze w okienku było różowe tło a zaraz było białe i dopiero kreska wychodziła. A dzisiaj całe tło różowe i kontrolna tak wolno się pokazywała ze masakra. Nie wiem czy nie jakiś uszkodzony ten test. A @ dalej nie ma
Kaamilaaa
Ej to za wcześnie zeby czuć jakies objawy [emoji6] nie lam sie [emoji6]Też jestem świeża w temacie, u mnie było dwa dni kreska taka jak kontrolna czyli mocna, dwa dni kreska aż bordowa, potem znowu taka jak kontrolna i dopiero kolejnego dnia była jaśniejsza. Podejrzewam że owulacje mialam w okolicy niedzieli czyli 15 dc bo miałam okropne bóle jak co miesiąc.... Dzisiaj mam 21 dc i nie czuje tej ciąży bu cycki nie bolą, brzuch też nie, ogólnie chyba nie wyszło
reklama
To może test wadliwy? :/ może kup innej firmy, bardziej czuły bo Bobo jest chyba 25Cześć dziewczyny. Testowałam dzisiaj rano i jednankreska. Ale ten bobo test był jakiś dziwny. Kupiłam strumieniowy. I zawsze w okienku było różowe tło a zaraz było białe i dopiero kreska wychodziła. A dzisiaj całe tło różowe i kontrolna tak wolno się pokazywała ze masakra. Nie wiem czy nie jakiś uszkodzony ten test. A @ dalej nie ma