reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Cześć dziewczyny! Jeszcze nigdy sie tu nie udzielałam ale przeczytałam wszystko od 1 strony i czuje jakbym was znała, moze najpierw sie przedstawię mam na imię Honorata 24 lata ( 25 w grudniu) i staramy sie z mężem juz prawie 2 lata raz bardziej raz mniej... dzisiaj mam termin @ niby cos boli ale tak jakos dziwnie, w każdym razie nic nie leci... No i zrobiłam test z porannego moczu i wyszło cos takiego... naczytałam sie o tych bladziochach ale to moje to mam wrażenie ze nawet bladzioch nie jest bo robiłam zdjęcie pod światło... oceńcie bo ja nie wiem :(Zobacz załącznik 897760
Witaj. Z takiej kreski była u mnie ciąża:) przejdź się na bete dla pewności. Też gratuluję po cichu... :)

Ja się na nich kompletnie nie znam :) ale sprawdzę jak to będzie u mnie wyglądać ;P
Też jestem świeża w temacie, u mnie było dwa dni kreska taka jak kontrolna czyli mocna, dwa dni kreska aż bordowa, potem znowu taka jak kontrolna i dopiero kolejnego dnia była jaśniejsza. Podejrzewam że owulacje mialam w okolicy niedzieli czyli 15 dc bo miałam okropne bóle jak co miesiąc.... Dzisiaj mam 21 dc i nie czuje tej ciąży bu :( cycki nie bolą, brzuch też nie, ogólnie chyba nie wyszło

Też jestem świeża w temacie, u mnie było dwa dni kreska taka jak kontrolna czyli mocna, dwa dni kreska aż bordowa, potem znowu taka jak kontrolna i dopiero kolejnego dnia była jaśniejsza. Podejrzewam że owulacje mialam w okolicy niedzieli czyli 15 dc bo miałam okropne bóle jak co miesiąc.... Dzisiaj mam 21 dc i nie czuje tej ciąży bu :( cycki nie bolą, brzuch też nie, ogólnie chyba nie wyszło
To chyba za wczesnie żeby coś czuć nie martw się na zapas

To chyba za wczesnie żeby coś czuć nie martw się na zapas
Więc że jest jeszcze wcześnie ale ja mocno wierze w intuicję trochę chyba przez wcześniejszą ciąże, wtedy czułam się inaczej bardzo szybko , piersi ciągle bolały i czuła że coś z tego bedzie. Teraz właśnie nie czuje... Ogólnie mam tylko mocny spadek nastroju ciągle mi smutno :(

Ja tak miałam w poprzednim cyklu trochę za bardzo się nakręciłam i nastawiam że coś się udało a tu przyszła @ i rozczarowanie dlatego teraz na spokojnie czysta głowa przynajmniej się staram różnie to wychodzi ale co ma być to będzie i twierdzę że uda się w najmniej spodziewanym momencie wywaliłam z tel wszystko apki z owu a miałam ich trzy robię tylko testu owy i działam ;)

Cześć dziewczyny. Testowałam dzisiaj rano i jednankreska. Ale ten bobo test był jakiś dziwny. Kupiłam strumieniowy. I zawsze w okienku było różowe tło a zaraz było białe i dopiero kreska wychodziła. A dzisiaj całe tło różowe i kontrolna tak wolno się pokazywała ze masakra. Nie wiem czy nie jakiś uszkodzony ten test. A @ dalej nie ma

Ej to za wcześnie zeby czuć jakies objawy [emoji6] nie lam sie [emoji6]

reklama
Cześć dziewczyny. Testowałam dzisiaj rano i jednankreska. Ale ten bobo test był jakiś dziwny. Kupiłam strumieniowy. I zawsze w okienku było różowe tło a zaraz było białe i dopiero kreska wychodziła. A dzisiaj całe tło różowe i kontrolna tak wolno się pokazywała ze masakra. Nie wiem czy nie jakiś uszkodzony ten test. A @ dalej nie ma
To może test wadliwy? :/ może kup innej firmy, bardziej czuły bo Bobo jest chyba 25

Do góry