reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Nie wiem który wątek jet aktualny i gdzie pisać, nowa tu jestem i się gubię [emoji41][emoji23]
Zaczęliśmy starać się o pierwsze dziecko, mamy 28&32 lata, mieszkamy w Anglii [emoji16] na razie starania na luzie, zobaczymy co i jak, zaczelam tez obserwować swoje cykle po zaprzestaniu antykoncepcji [emoji4]
Witaj [emoji4] myślę, że w tym wątku jest najwięcej nowości i dziewczyny są super, także zostań z nami [emoji16] ja od razu na powitanie życzę owocnych starań [emoji8]

reklama
Dziewczyny a lekarz rodzinny wypisal by mi lek na zbicie Tsh na 100% platną receptę?
Ja juz nie wiem do kogo pojsc z tym:(
O ten chodzi ?
IMG_20180913_214302.jpg

Załączniki

• IMG_20180913_214302.jpg
    IMG_20180913_214302.jpg
    51,8 KB · Wyświetleń: 182
Tak. Przewaznie ten dają na zbicie tsh
U mnie lezy już od dawna bo mąż kiedyś robił kontrolnie tsh i wyszło mu że ma 7 coś poszedł do lekarza i od razu mu przepisala ale powiedziałam mu że zanim zacznie brać żeby powtorzyl wynik bo w sumie to tam gdzie robił często się trafialo że błędne wyniki dawali no i okazało się że miał idealny wynik a lek został więc jakbyś chciała to mogę oddać :)

U mnie lezy już od dawna bo mąż kiedyś robił kontrolnie tsh i wyszło mu że ma 7 coś poszedł do lekarza i od razu mu przepisala ale powiedziałam mu że zanim zacznie brać żeby powtorzyl wynik bo w sumie to tam gdzie robił często się trafialo że błędne wyniki dawali no i okazało się że miał idealny wynik a lek został więc jakbyś chciała to mogę oddać :)
Pojde jeszcze do mojej lekarki rodzinnej i zapytam. Moze jak jej zaplace cos to przepisze...bo taka dawka moze byc np za mala, no i jak juz zaczne brac to musze caly czas wie potrzebuje takiego zrodla z ktorego bede mogla brac recepty na to caly czas. Ale dziekuje ze pomyslalas:* milo z Twojej strony:*

Pojde jeszcze do mojej lekarki rodzinnej i zapytam. Moze jak jej zaplace cos to przepisze...bo taka dawka moze byc np za mala, no i jak juz zaczne brac to musze caly czas wie potrzebuje takiego zrodla z ktorego bede mogla brac recepty na to caly czas. Ale dziekuje ze pomyslalas:* milo z Twojej strony:*
Nie ma sprawy :D

reklama
Mam wyniki 63,350 daje koniec 3 początek 4 tyg. Hmm Jak robiłam betę z synem dzień po terminie okresu to miałam prawie 500. W poniedziałek do powtórki. Dzwoniłam do gina i mam zrobić 3 razy co 3 dni i przyjść z wynikami, bo może być ciąża pozamaciczna. Tak czy owak jestem dobrej myśli :) zarodek musiał się zagniezdzic niedawno, bo owu 30 była.
Gratulacje kochana, dbajcie o siebie [emoji6]

Do góry