reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Nie wiem który wątek jet aktualny i gdzie pisać, nowa tu jestem i się gubię [emoji41][emoji23]
Zaczęliśmy starać się o pierwsze dziecko, mamy 28&32 lata, mieszkamy w Anglii [emoji16] na razie starania na luzie, zobaczymy co i jak, zaczelam tez obserwować swoje cykle po zaprzestaniu antykoncepcji [emoji4]
Witaj [emoji4] myślę, że w tym wątku jest najwięcej nowości i dziewczyny są super, także zostań z nami [emoji16] ja od razu na powitanie życzę owocnych starań [emoji8]

reklama
Dziewczyny a lekarz rodzinny wypisal by mi lek na zbicie Tsh na 100% platną receptę?
Ja juz nie wiem do kogo pojsc z tym:(
O ten chodzi ?
IMG_20180913_214302.jpg

Załączniki

• IMG_20180913_214302.jpg
    IMG_20180913_214302.jpg
    51,8 KB · Wyświetleń: 192
Tak. Przewaznie ten dają na zbicie tsh
U mnie lezy już od dawna bo mąż kiedyś robił kontrolnie tsh i wyszło mu że ma 7 coś poszedł do lekarza i od razu mu przepisala ale powiedziałam mu że zanim zacznie brać żeby powtorzyl wynik bo w sumie to tam gdzie robił często się trafialo że błędne wyniki dawali no i okazało się że miał idealny wynik a lek został więc jakbyś chciała to mogę oddać :)

U mnie lezy już od dawna bo mąż kiedyś robił kontrolnie tsh i wyszło mu że ma 7 coś poszedł do lekarza i od razu mu przepisala ale powiedziałam mu że zanim zacznie brać żeby powtorzyl wynik bo w sumie to tam gdzie robił często się trafialo że błędne wyniki dawali no i okazało się że miał idealny wynik a lek został więc jakbyś chciała to mogę oddać :)
Pojde jeszcze do mojej lekarki rodzinnej i zapytam. Moze jak jej zaplace cos to przepisze...bo taka dawka moze byc np za mala, no i jak juz zaczne brac to musze caly czas wie potrzebuje takiego zrodla z ktorego bede mogla brac recepty na to caly czas. Ale dziekuje ze pomyslalas:* milo z Twojej strony:*

Pojde jeszcze do mojej lekarki rodzinnej i zapytam. Moze jak jej zaplace cos to przepisze...bo taka dawka moze byc np za mala, no i jak juz zaczne brac to musze caly czas wie potrzebuje takiego zrodla z ktorego bede mogla brac recepty na to caly czas. Ale dziekuje ze pomyslalas:* milo z Twojej strony:*
Nie ma sprawy :D

reklama
Mam wyniki 63,350 daje koniec 3 początek 4 tyg. Hmm Jak robiłam betę z synem dzień po terminie okresu to miałam prawie 500. W poniedziałek do powtórki. Dzwoniłam do gina i mam zrobić 3 razy co 3 dni i przyjść z wynikami, bo może być ciąża pozamaciczna. Tak czy owak jestem dobrej myśli :) zarodek musiał się zagniezdzic niedawno, bo owu 30 była.
Gratulacje kochana, dbajcie o siebie [emoji6]

Do góry