reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Za 1.5h lekarz.. siedzę jak na szpilkach [emoji23] podświadomość mówi mi że to mało realne a opóźnienie jest spowodowane antybiotykami (ale aż tak?!) .. zobaczymy, dam znać za parę h
Ale czujesz się w ogóle jak na @? [emoji4] no właśnie...uroki lekarstw...
Ja też nie będę się niewiadomo jak cieszyć, jak mi @ nie przyjdzie w terminie bo przez leki może się wszystko przesunąć...
Z drugiej strony jakby juz miała przyjść to wolałabym w terminie bo w czwatek mąż przyjeżdża... I kazdy dzień opóźnienia będzie skutkował tym, ze cały jego pobyt będę miała @[emoji33][emoji33][emoji35][emoji35][emoji35]

Właśnie nie... Tylko jakieś ziołowe tabletki przepisał których w ciąży nie wolno i za dwa miesiące do kontroli... Jedyne co to powiedział że nie wolno mi jeść rabarbaru, szpinaku i szczawiu...
Yhym.... No a co jezeli byś zaszła w międzyczasie w ciążę?? Masz od razu leki odstawić? Czy nawet starania i dziecko olał?

A tak w ogóle to co masz z jajnikami??[emoji848]
PCOS nigdy miesiączek, tym bardziej owulki[emoji24].. 26.06 byla laparo z elektrokauteryzacją. W pierwszym cylku lekarz zauważył rosnący pęcherzyk, ale nie zaskoczyło. W tym cyklu (2po zabiegu) szłam na 'żywioł' nie testowałam bo przytłaczało mnie to za bardzo psychicznie, aczkolwiek w okolicach dnia w którym książkowo powinna być owulka rzeczywiście zauważyłam kilka symptomów które by wkazywały że nadchodzi ;).

PCOS nigdy miesiączek, tym bardziej owulki[emoji24].. 26.06 byla laparo z elektrokauteryzacją. W pierwszym cylku lekarz zauważył rosnący pęcherzyk, ale nie zaskoczyło. W tym cyklu (2po zabiegu) szłam na 'żywioł' nie testowałam bo przytłaczało mnie to za bardzo psychicznie, aczkolwiek w okolicach dnia w którym książkowo powinna być owulka rzeczywiście zauważyłam kilka symptomów które by wkazywały że nadchodzi ;).
O kurcze... To faktycznie masz utrudnione starania [emoji17][emoji17] ja tez się obawiam tego PCOS, bo mam pęcherzyki na jajkikach, ale lekarz twierdzi, ze nie pasuje do tego, bo miesiączki mam regularnie w miarę, i nic w sumie nie wskazuje na to,poza tymi pęcherzykami [emoji17][emoji17] narazie kazał się starac i jak przez rok nie wyjdzie to zaczniemy kompleksowe badania.

Rano robiłam ten z różem teraz ten niebieski chyba się zbliża? Nie potrafię czytać tych testów ale czuję się dość dziwnie dzisiaj dlatego je robię żeby sprawdzić organizm i tak mam ich pod dostatkiem teraz ;P według kalendarzyka owulacja w niedzielę miała byc... Hmmm[emoji57]
IMG_20180912_163508.jpg

Załączniki

• IMG_20180912_163508.jpg
    IMG_20180912_163508.jpg
    70,4 KB · Wyświetleń: 107
reklama
O kurcze... To faktycznie masz utrudnione starania [emoji17][emoji17] ja tez się obawiam tego PCOS, bo mam pęcherzyki na jajkikach, ale lekarz twierdzi, ze nie pasuje do tego, bo miesiączki mam regularnie w miarę, i nic w sumie nie wskazuje na to,poza tymi pęcherzykami [emoji17][emoji17] narazie kazał się starac i jak przez rok nie wyjdzie to zaczniemy kompleksowe badania.
Kibicuję z Całego serca aby nie okazało się że to pcos!

To nic, lecę się ogarnąć i jadę ! Zamelduję się wieczorkiem !

Do góry