Kciuki!!Hej dziewczynki. Troche mnie niebyło ;( musiałam się odciąć od tego całego stresu, i zajać się kilkoma sprawami z innej dziedziny. Na szczęście wracam, jeszcze pełna nadziei i optymizmu choć załamania też były.. za 5h wizyta u lekarza.. dziś uwaga.. 49dc ! W 36dc test negatywny.. ale od przedwczoraj uporczywie męczą mnie mdłości i wymioty, co prawda poza tym nic innego nie wskazuje na to że zaskoczyło. Ale kilka dni temu wyczytałam gdzieś na forum że dziewczyna w 38dc robiła test, negatywny a dwa tyg później lekarz stwierdził 6tc. Myślicie że jest dla mnie jeszcze nadzieja? Trzymajcie kciuki moje niezawodne!
reklama
flor87
Fanka BB :)
Zaciskam kciuki i czekam na wieści!!!!Hej dziewczynki. Troche mnie niebyło ;( musiałam się odciąć od tego całego stresu, i zajać się kilkoma sprawami z innej dziedziny. Na szczęście wracam, jeszcze pełna nadziei i optymizmu choć załamania też były.. za 5h wizyta u lekarza.. dziś uwaga.. 49dc ! W 36dc test negatywny.. ale od przedwczoraj uporczywie męczą mnie mdłości i wymioty, co prawda poza tym nic innego nie wskazuje na to że zaskoczyło. Ale kilka dni temu wyczytałam gdzieś na forum że dziewczyna w 38dc robiła test, negatywny a dwa tyg później lekarz stwierdził 6tc. Myślicie że jest dla mnie jeszcze nadzieja? Trzymajcie kciuki moje niezawodne!
Aaaa tak, dziś byłam ale w zasadzie niczego się nie dowiedziałam, lekarz porażka....@Agatki - jak wizyta u lekarza przebiegła? Bo nie wiem czy pisałaś czy pomyliłam daty
MasterKa
Dlaczego? Nic konkretnego Ci nie powiedział?[emoji52]Aaaa tak, dziś byłam ale w zasadzie niczego się nie dowiedziałam, lekarz porażka....
Nat Bluebell
Trzeba było iść na betę! Trzymam wszystkie kciuki!!Hej dziewczynki. Troche mnie niebyło ;( musiałam się odciąć od tego całego stresu, i zajać się kilkoma sprawami z innej dziedziny. Na szczęście wracam, jeszcze pełna nadziei i optymizmu choć załamania też były.. za 5h wizyta u lekarza.. dziś uwaga.. 49dc ! W 36dc test negatywny.. ale od przedwczoraj uporczywie męczą mnie mdłości i wymioty, co prawda poza tym nic innego nie wskazuje na to że zaskoczyło. Ale kilka dni temu wyczytałam gdzieś na forum że dziewczyna w 38dc robiła test, negatywny a dwa tyg później lekarz stwierdził 6tc. Myślicie że jest dla mnie jeszcze nadzieja? Trzymajcie kciuki moje niezawodne!
Wiem ! Ale to za bardzo stresujące dla mnie chyba [emoji23] nie wiem.. uciekam od tej bety najdalej jak sie da [emoji23]Trzeba było iść na betę! Trzymam wszystkie kciuki!! [emoji173]️[emoji173]️
Za 1.5h lekarz.. siedzę jak na szpilkach [emoji23] podświadomość mówi mi że to mało realne a opóźnienie jest spowodowane antybiotykami (ale aż tak?!) .. zobaczymy, dam znać za parę hEj to może idź na krew, zbadaj betę i zobaczysz co i jak
reklama
Tylko pytanie czy już tam coś zauważy? Nie za wcześnie? Zobaczymy. Z tymi moimi jajnikami to nigdy nic nie wiadomo [emoji58]. Mimo wszystko nie dziękuję ! [emoji7]Matko, życzę Ci z całego serca, aby lekarz ujrzał fasolkę na usg [emoji173][emoji173][emoji173] czekam z niecierpliwością na wieści od Ciebie po wizycie [emoji9] trzymam kciuki! [emoji110]