reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hej dziewczynki. Troche mnie niebyło ;( musiałam się odciąć od tego całego stresu, i zajać się kilkoma sprawami z innej dziedziny. Na szczęście wracam, jeszcze pełna nadziei i optymizmu choć załamania też były.. za 5h wizyta u lekarza.. dziś uwaga.. 49dc ! W 36dc test negatywny.. ale od przedwczoraj uporczywie męczą mnie mdłości i wymioty, co prawda poza tym nic innego nie wskazuje na to że zaskoczyło. Ale kilka dni temu wyczytałam gdzieś na forum że dziewczyna w 38dc robiła test, negatywny a dwa tyg później lekarz stwierdził 6tc. Myślicie że jest dla mnie jeszcze nadzieja? Trzymajcie kciuki moje niezawodne!
Kciuki!!

reklama
Hej dziewczynki. Troche mnie niebyło ;( musiałam się odciąć od tego całego stresu, i zajać się kilkoma sprawami z innej dziedziny. Na szczęście wracam, jeszcze pełna nadziei i optymizmu choć załamania też były.. za 5h wizyta u lekarza.. dziś uwaga.. 49dc ! W 36dc test negatywny.. ale od przedwczoraj uporczywie męczą mnie mdłości i wymioty, co prawda poza tym nic innego nie wskazuje na to że zaskoczyło. Ale kilka dni temu wyczytałam gdzieś na forum że dziewczyna w 38dc robiła test, negatywny a dwa tyg później lekarz stwierdził 6tc. Myślicie że jest dla mnie jeszcze nadzieja? Trzymajcie kciuki moje niezawodne!
Zaciskam kciuki i czekam na wieści!!!!

Trzeba było iść na betę! Trzymam wszystkie kciuki!! ❤️❤️ :D

Z dzisiaj chyba coś nadchodzi oby do piątku poczekało jak Pan małżon wróci 8-)

Załączniki

• IMG_20180912_161522.jpg
    IMG_20180912_161522.jpg
    911 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Matko, życzę Ci z całego serca, aby lekarz ujrzał fasolkę na usg [emoji173][emoji173][emoji173] czekam z niecierpliwością na wieści od Ciebie po wizycie [emoji9] trzymam kciuki! [emoji110]
Tylko pytanie czy już tam coś zauważy? Nie za wcześnie? Zobaczymy. Z tymi moimi jajnikami to nigdy nic nie wiadomo [emoji58]. Mimo wszystko nie dziękuję ! [emoji7]

Do góry