reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

mnie co miesiąc boli w 12dc, zawsze, a owu i tak najczesciej w 16/17dc [emoji849]
To ciekawe czemu tak...

Chciała bym bardzo aby się udało , 3 miesiące temu odstawiłam tabletki anty i nie wiadomo czy organizm do siebie już doszedł i czy wyrównała się gospodarka chormonalna , testy owulacyjne owulację pokazały nie wiadomo czy pęcherzyk pękł [emoji6]
Zobaczymy już niebawem :)

Ale dziecko jest jakaś konsekwencja nikt mie mówi ze jest nie chciane czy problemem
Konsekwencje ponosi się za czyny niekoniecznie dobre, ja nie wiem jak mam dotrzeć do Ciebie.

Ja za 2 tygodnie biorę się ostro do roboty. Co drugi dzień, czerwone wino polwytrawne na lepsze ukrwienie i działamy. Może znajdzie się jakiś silny żołnierzyk który da radę :)
Życzę udanych starań :D

Test z dzisiaj swieżutki jeszcze cieplutki ;)dzisiaj 9 dc
Jeszcze nie, ale blisko :)

reklama
No to w takim razie proste ja dojrzewam do tego co mam dojrzeć robie to co powinnam a wam życzę szczęścia i szybkich 2 kreseczek dziękuje za szczerość i rozumiem waszą złość powodzenia dziewczyny

Mój mąż to jednak głupek, wychodził teraz do pracy żegna się że mną, patrzę a ten z takim uśmieszkiem mnie za brzuch i "siedzicie sobie a ja idę do pracy" xD to się go pytam dlaczego mi gada w liczbie mnogiej, a ten że no przecież w ciąży jesteś ha ha ha chory jakiś :D

Mój mąż to jednak głupek, wychodził teraz do pracy żegna się że mną, patrzę a ten z takim uśmieszkiem mnie za brzuch i "siedzicie sobie a ja idę do pracy" xD to się go pytam dlaczego mi gada w liczbie mnogiej, a ten że no przecież w ciąży jesteś ha ha ha chory jakiś :D
Mój też taki napalony na te starania że przy pierwszym to ja musiałam go ganiac a teraz jeszcze przez tą sexi bieliznę to ja muszę uciekać ;P

reklama
Ten olej z wiesiołka jest sens kupić teraz ( 11dc ) owulacja niby w niedzielę a ja to tak na oko mówię bo na razie bez żadnych pomiarów i sprawdzania czy już sobie darować?

Do góry