reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

My przez 2 lata razem pracowaliśmy w Holandii. Potem po slubie jakos tak siw wszystko potoczyło, że mąż dostał ciekawą ofertę pracy w Szwajcarii. Zaryzykował, pojechał. Wszystko spoko. Ale okazało się, ze urlop przesuwal się z tygodnia na tydzień i koniec końców przyjechał po 11tu tygodniach na weekend [emoji33][emoji33] to była masakra. Nie zgodziłam się na kolejny wyjazd tam. No to międzyczasie wyszła opcja pracy w Austrii. Zjazdy co 3 tygodnie na tydzien. Super. Bo blisko do domu. Ale oszukiwali go na pieniądzach. No więc znowu wrócił do Szwajcarii. Miał być co 3 tygodnie na tydzień. Ale niestety nie da sie tak. Teraz ten pierwszy zjazd tylko taki bedzie. A później...ciężko powiedzieć. Dlatego dla nas optymistyczną wersją konkretnych starań o maluszka będzie przełom grudnia i stycznia.
Oj, to rzeczywiście niefajnie. Ciężko tak musi być. Miałam kiedyś chłopaka, cztery lata razem i studiował w Wyższej Szkole Morskiej, został marynarzem jak ojciec a ja nie chciałam tak żyć i się w końcu rozstalismy.

Ja miałam ból na owulację jak miałam torbiel na jajniku ;)

Synu wstał o 4... Czasami, tzn
Często ;) mam watpliwosci czy dam radę z drugim ;)

Mam tak jak ty, raz że syn wstał o 3... A dwa że zastanawiam się czy sobie poradzę z dwójką :(

Dacie :D ja dałam choć lekko na początku nie było ale teraz jest super! Dziewczyny od lat cudownie się razem bawią :)

Wczoraj był znowu seks ❤️ ale owu dopiero jakoś za tydzień, więc teraz trochę regeneracji :)
Muszę dzisiaj zrobić zakupy i pofarbowac włosy, taki plan na niedzielę.

reklama
Oj, to rzeczywiście niefajnie. Ciężko tak musi być. Miałam kiedyś chłopaka, cztery lata razem i studiował w Wyższej Szkole Morskiej, został marynarzem jak ojciec a ja nie chciałam tak żyć i się w końcu rozstalismy.

Dacie :D ja dałam choć lekko na początku nie było ale teraz jest super! Dziewczyny od lat cudownie się razem bawią :)

Wczoraj był znowu seks [emoji173]️ ale owu dopiero jakoś za tydzień, więc teraz trochę regeneracji :)
Muszę dzisiaj zrobić zakupy i pofarbowac włosy, taki plan na niedzielę.
Dzis niedziela bez handlu wiec zakupow nie zrobisz w jakims wiekszym markecie. Takie mniejsze sklepiki sa chyba otwarte

Dzis niedziela bez handlu wiec zakupow nie zrobisz w jakims wiekszym markecie. Takie mniejsze sklepiki sa chyba otwarte
No tylko te male sklepiki sa otwarte [emoji57] dla mnie osobiscie to chore z tymi niehandlowymi niedzielami, ludzie wariuja [emoji57] wystarczy spojrzec co sie w soboty dzieje w marketach [emoji57]

Ostatnia edycja:
No tylko te male sklepiki sa otwarte [emoji57] dla mnie osobiscie to chore z tymi niechandlowymi niedzielami, ludzie wariuja [emoji57] wystarczy spojrzec co sie w soboty dzieje w marketach [emoji57]
No ja wczoraj bylam i byl istny armagedon[emoji23]
Z jednej strony rozumiem ludzi pracujacych w niedzielę, ze chca ten czas spędzić z rodzinami itp. Ale z drugiej strony takie galerie handlowe i markety wlasnie na weekendy mialy chyba najwieksze obroty bo było zawsze mase osob robiacych zakupy wlasnie w niedziele...no ale kazdemu nie dogodzi[emoji16][emoji13]

A ja właśnie posprzątałam mieszkanie bo wczoraj nas praktycznie w domu nie było a potem mąż mnie jeszcze wyciągnął na koncert lady pank akurat 5min autem od nas to poszliśmy z młodym na trochę i jak zasnął w trakcie tak spał do 9.30 dzisiaj a teraz czekamy na moich rodziców bo mają nas odwiedzić :)

Wczoraj byl temat oleju z wiesiolka. I ja brałam go po 2 tabletki dziennie tylko, bo myslalam ze tak pisalo na opakowaniu...a dzis doczytałam ze go sie bierze 3 × dziennie po 2 tabletki[emoji23] nosz kurde[emoji23]
Tak to jest jak sie nie uwaznie cos przeczyta[emoji15]

reklama
Do góry