reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Coś Wam opowiem[emoji13]
Bylismy ostatnio u rodziców mojego męża. I tam z Nimi mieszka brat mojego meza z dwójką dzieci 10 i 11 lat maja. I tak sobie z Nimi siedzimy, gadamy. I jakos temat zszedl na dzieci, szkołę, na nowe znajomosci dzieci itp. I moj mąż pyta sie swojej 10-letniej chrzesnicy czy ma chlopaka, na to matka mojego męża mowi ze
- "Zuza powiedziała że nigdy nie bedzie miala chłopaka!"[emoji13]
Więc mój mąż sie pyta Zuzki czemu, a mała mu na to (myślałam ze padne ze smiechu!!!)[emoji13]
- " Ja nie będę miała chłopaka bo się boje ze on wlozy i ja nie poczuje! Np ze jak bede spac to on mi wlozy i co ja wtedy zrobie?"[emoji23]
Jesssu dziewczyny ja myslalam ze sie posikam ze śmiechu!!!!
Tak właśnie uczy serial Szkola bo mala to na okrągło ogląda[emoji23][emoji15]
W szoku byłam. Serio.

reklama
Ja już też nam słaba głowę ;D jedno piwo i mam dość ;)

Wyniki badań są dobre. Czyli pewnie trzeba czekać poprostu aż "pyknie" ;) chyba że te badania 22-25 dc wyjdą jakieś kijowe

Coś Wam opowiem[emoji13]
Bylismy ostatnio u rodziców mojego męża. I tam z Nimi mieszka brat mojego meza z dwójką dzieci 10 i 11 lat maja. I tak sobie z Nimi siedzimy, gadamy. I jakos temat zszedl na dzieci, szkołę, na nowe znajomosci dzieci itp. I moj mąż pyta sie swojej 10-letniej chrzesnicy czy ma chlopaka, na to matka mojego męża mowi ze
Więc mój mąż sie pyta Zuzki czemu, a mała mu na to (myślałam ze padne ze smiechu!!!)[emoji13]
- " Ja nie będę miała chłopaka bo się boje ze on wlozy i ja nie poczuje! Np ze jak bede spac to on mi wlozy i co ja wtedy zrobie?"[emoji23]
W szoku byłam. Serio.
Zatkałoby mnie chyba [emoji12] właśnie oglądają te g*wna i potem świrują. Ja jak miałam 10 lat to się bawiłam lalkami pod blokiem

Coś Wam opowiem[emoji13]
W szoku byłam. Serio.
O matko i córko! Chybie bym padła na twoim miejscu... Normalnie by mnie z butów wyrwało, gdyby moje dziecko z takim tekstem wyskoczyło to już w ogóle bym się ze wstydu spaliła :p

No ja z początku nie mogłam sie powstrzymać od smiechu. Ale pozniej w szoku bylam ze 10letnie dziecko mowi takie rzeczy![emoji15] co gorsza ze oglada takie badziewie jak Szkola[emoji15]
Ale niestety tych dzieci nie ma kto przypilnowac. Wychowuja sie bez matki. A widac ze bardzo im jej brakuje.

Moj mąż to czubek[emoji23][emoji16]
Chwilę temu napisał mi smsa
"Gadalem dziś z chłopakami i mówili że teraz sie postarają aby było dobrze wszystko"
Odpisuję mu o co mu chodzi, ze z kim rozmawial dokładnie?[emoji23]
A On "no z plemnikami gadałem"[emoji23][emoji16][emoji13]
Bozeee[emoji13]

Moj mąż to czubek[emoji23][emoji16]
Chwilę temu napisał mi smsa
"Gadalem dziś z chłopakami i mówili że teraz sie postarają aby było dobrze wszystko"
Odpisuję mu o co mu chodzi, ze z kim rozmawial dokładnie?[emoji23]
A On "no z plemnikami gadałem"[emoji23][emoji16][emoji13]
Bozeee[emoji13]
Hehe widzisz zależy mu żeby się udało :)

reklama
Do góry