Lu_cy
Fanka BB :)
No to jeszcze z 3 tygodnie takich mocniejszych objawów potem już u mnie wystopowało, chociaż mdłości mi się czasem jeszcze pojawiały9tc+2 [emoji2]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to jeszcze z 3 tygodnie takich mocniejszych objawów potem już u mnie wystopowało, chociaż mdłości mi się czasem jeszcze pojawiały9tc+2 [emoji2]
Zrezygnowaliśmy ze względu na plamienia...Nie seksicie się w ciąży? [emoji848]
Do wątku zamknietego dołaczyć mozna tylko poprzez podanie adminowi nicku danej osoby. Sama nie dojdzie[emoji6]To może lepiej zróbmy a jak ktoś będzie chciał dołączyć to po prostu dołączy
Jeśli większość chciałaby przenieść się na wątek zamknięty to mogę napisać do administracji, żeby taki nam stworzyli.
Cześć dziewczyny wybaczcie ze nie pisalam nic narazie ale obiecuje za chwile was nadrobić[emoji8]
No i ja sie melduję po wizycie, z dzidzia wszystko dobrze ma 16,4cm i 260g, ze mna juz nie tak bardzo tak jak myślałam morfo poleciała w dol, a w moczu liczne bakterie wiec leki leki i jeszcze raz leki... mam antybiotyk zeby zwalczyc te bakterie w moczu i żelazo na anemie...
Jak policzylam ile lekow musze brac wyszlo ze w najbliższym czasie 17 tabletek dziennie [emoji849]
Do wątku zamknietego dołaczyć mozna tylko poprzez podanie adminowi nicku danej osoby. Sama nie dojdzie[emoji6]