reklama
umi2
Fanka BB :)
Nie można. Wcześniej utworzone otwarte wątki pozostają dostępne dla ogółu. One też działają jako SEO dla wyszukiwarki google i napędzają ruch. No a prywata wiadomo na nowych wątkach zamkniętych.Chyba nie, z tego co patrzyłam na innych, to dziewczyny tworzyły nowe zamknięte wątki.
Kaamilaaa
No niestety jak trzeba to trzeba [emoji52]O szok, współczuję takiej ilości toż to żołądek czy wątroba może wysiąść
Moj "jadłospis"[emoji85]
1x euthyrox
3x duphaston
3x antybiotyk
2x żelazo
6x magnez
2x witaminy
[emoji85]
8Ania8
Pewnie Ty jesteś tu przecież od początkuEj dziewczyny ale jak zrobicie zamkniety to nie zapomnijcie o mnie, co ? Chyba ze nie bede brana pod uwage [emoji52]
Dżasta :)
Ej dziewczyny ale jak zrobicie zamkniety to nie zapomnijcie o mnie, co ? Chyba ze nie bede brana pod uwage [emoji52]
No jasne , że będziesz brana pod uwagę będziemy tam niezależnie od tego która na jakim etapie jest/będzie czy stara się, czy świeżo po teście czy w którymś tc czy po porodzie myślę , że nie będzie z tym problemu
8Ania8
No właśnie mnie przeraża trochę, że nawet bez rejestracji na forum wszyscy mogą z zewnątrz to czytaćNie można. Wcześniej utworzone otwarte wątki pozostają dostępne dla ogółu. One też działają jako SEO dla wyszukiwarki google i napędzają ruch. No a prywata wiadomo na nowych wątkach zamkniętych.
Kaamilaaa
Pewnie Ty jesteś tu przecież od początku
No to fajnie bo ja nie chce was tracic [emoji12]No jasne , że będziesz brana pod uwagę będziemy tam niezależnie od tego która na jakim etapie jest/będzie czy stara się, czy świeżo po teście czy w którymś tc czy po porodzie myślę , że nie będzie z tym problemu
Fakt ostatnio duuuzo mniej mnie tu ale jak tylko moge staram sie byc na bieżąco [emoji6]
No i obiecuje poprawe [emoji12]
buterrfly
Ważne żebyś Ty i córcia były zdrowe [emoji8]No to fajnie bo ja nie chce was tracic [emoji12]
Fakt ostatnio duuuzo mniej mnie tu ale jak tylko moge staram sie byc na bieżąco [emoji6]
No i obiecuje poprawe [emoji12]
reklama
buterrfly
Popieram +No właśnie mnie przeraża trochę, że nawet bez rejestracji na forum wszyscy mogą z zewnątrz to czytać
Taki wątek i tak musi w takim razie któraś z Nas założyć . Ale pytanie czy wszystkie dziewczyny są za ?