reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Chyba musimy zastrzec to forum bo jak nasi znajomi/ współpracownicy zaczną czytać o naszych orgazmach, wytryskach to będzie wesoło :D:D:D

To samo sobie pomyślałam , że za wiele może nie będę pisać bo jak ktoś mnie śledzi po nicku i zdjęciu to będą jaja :-D:-D:-D a można zastrzec forum ?

A jak tam u was my już trochę się staramy tylko ze mój m miał trochę zła morfologię bo 3 procent ale za to ilość 110 mln i ruch szybki 60 procent wiec lekarz stwierdził ze nie jest zle już jakiś czas bierze fertil men plus jak skończy brać to powtórzymy wyniki a może już nie będziemy musieli[emoji3]

A jak tam u was my już trochę się staramy tylko ze mój m miał trochę zła morfologię bo 3 procent ale za to ilość 110 mln i ruch szybki 60 procent wiec lekarz stwierdził ze nie jest zle już jakiś czas bierze fertil men plus jak skończy brać to powtórzymy wyniki a może już nie będziemy musieli[emoji3]
Ja zacznę 7 cykl jezeli jutro dostane @ bo jutro ostateczny termin na nią i czekam z niecierpliwością czy bedzie jutro lecieć krew czy polecę po test hehe

Cześć dziewczyny potrzebuje porady dwa dni temu siedem dni po owu robiąc siku zauważyłam śluz podbarwiony krwią dzisiaj na wkładce miałam brunatna wydzielinę i już się skończyło jestem 6 dni przed miesiączka jeszcze tak nigdy nie miałam
A może to ta implantacja?jest po owulacji więc zgadzałoby się a do okresu jeszcze trochę.kciuki!

Chyba musimy zastrzec to forum bo jak nasi znajomi/ współpracownicy zaczną czytać o naszych orgazmach, wytryskach to będzie wesoło :D:D:D

A wiesz, ze o tym samym pomyślałam? [emoji23] siedzę cicho i się nie odzywam, bo wiadomo kto to czyta [emoji12][emoji12][emoji12]

Ps ale tych kilkukrotnych orgazmów to zazdroszczę [emoji12][emoji12][emoji12]

reklama
Do góry