B
Benita23
Gość
Dziekuje kochane za wsparcie teraz mam trochę zajęć uczę się do prawka wiec czas do soboty szybciutko zleci[emoji10]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba musimy zastrzec to forum bo jak nasi znajomi/ współpracownicy zaczną czytać o naszych orgazmach, wytryskach to będzie wesoło
Dziekuje kochane za wsparcie teraz mam trochę zajęć uczę się do prawka wiec czas do soboty szybciutko zleci[emoji10]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] haha to prawdaChyba musimy zastrzec to forum bo jak nasi znajomi/ współpracownicy zaczną czytać o naszych orgazmach, wytryskach to będzie wesoło
Można zrobić wątek zamknięty, nikt z zewnątrz nie będzie widział wtedy o czym piszemy.To samo sobie pomyślałam , że za wiele może nie będę pisać bo jak ktoś mnie śledzi po nicku i zdjęciu to będą jaja a można zastrzec forum ?
Ja zacznę 7 cykl jezeli jutro dostane @ bo jutro ostateczny termin na nią i czekam z niecierpliwością czy bedzie jutro lecieć krew czy polecę po test heheA jak tam u was my już trochę się staramy tylko ze mój m miał trochę zła morfologię bo 3 procent ale za to ilość 110 mln i ruch szybki 60 procent wiec lekarz stwierdził ze nie jest zle już jakiś czas bierze fertil men plus jak skończy brać to powtórzymy wyniki a może już nie będziemy musieli[emoji3]
A może to ta implantacja?jest po owulacji więc zgadzałoby się a do okresu jeszcze trochę.kciuki!Cześć dziewczyny potrzebuje porady dwa dni temu siedem dni po owu robiąc siku zauważyłam śluz podbarwiony krwią dzisiaj na wkładce miałam brunatna wydzielinę i już się skończyło jestem 6 dni przed miesiączka jeszcze tak nigdy nie miałam
Chyba musimy zastrzec to forum bo jak nasi znajomi/ współpracownicy zaczną czytać o naszych orgazmach, wytryskach to będzie wesoło
Można zrobić wątek zamknięty, nikt z zewnątrz nie będzie widział wtedy o czym piszemy.