B
Benita23
Gość
I robiłam z ciekawości test owulacyjny i wyszły mi dwie mocno czerwone krechy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Plamienie implantacyjne?Cześć dziewczyny potrzebuje porady dwa dni temu siedem dni po owu robiąc siku zauważyłam śluz podbarwiony krwią dzisiaj na wkładce miałam brunatna wydzielinę i już się skończyło jestem 6 dni przed miesiączka jeszcze tak nigdy nie miałam
Może to krwawienie implantacyjne. Zrób test w dniu spodziewanej miesiączki albo beteMoże i tak tylko ze pare dni temu byłam w Zakopanem i może to klimat i dlatego dostałam teraz plamienia
Staram się zachować spokój chociaż już bym chciała zrobić ale wiem ze to bez sensu bo i tak nic nie wyjdzie
Kochana nie myśl tyle, jak zrobisz teraz to tylko się rozczarujesz poczekaj jeszcze troche, trzymam kciuki żeby były te 2 wymarzone kreseczki. [emoji6][emoji9]Staram się zachować spokój chociaż już bym chciała zrobić ale wiem ze to bez sensu bo i tak nic nie wyjdzie
Moze niektore tu dziewczyny podwyzke dostana za osiagnieciaChyba musimy zastrzec to forum bo jak nasi znajomi/ współpracownicy zaczną czytać o naszych orgazmach, wytryskach to będzie wesoło