reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja mysle ze Tobie sie uda. Masz malego dzieciaczka to sie obejdzie bez miliona lekarzy ;-) a ja w sumie juz trace nadzieję a gdzie dalsze badania i lekarze :p a ziolka nie wiem od którego dnia mozna... ja jak przyjda zaczne pic i tyle... nawet nie wiem czy mam ta mieszanke jak @PatPatPat nr 3. Moja sie nazywala na niepłodność;-)
No wtedy powiem Ci że byłam całkowicie idealnie z hormonami itd :) teraz doszło Hashimoto na pewno zrosty po cc ubytek na bliźnie nie wiem czy przeciwciała po pierwszym dziecku też mogą mieć jakiś wpływ na poczęcie drugiego dalej się nie badałam jeszcze i nie chce na razie szukać ale autoimmunologiczne choroby ponoć chodzą parami. Na razie nie dopuszczam myśli że nie uda się nigdy zrobić drugiego prędzej kiedy to nastąpi ;D

reklama
Ciąże biochemiczne czy tzw. puste pecherzyki to również jak najbardziej może być kwestia problemów z nasieniem, szczególnie z morfologią plemnika. Więc to nie jest tak, że jak zaszłam i poroniłam, to nasienie jest ok i nie ma sensu badać a "wina" na pewno leży we mnie.

Nie ma co patrzeć na śluzy i objawy tylko trzeba działać :D
Ja też teraz przeziębiona i skończyła mi się @ i zaraz po @ powinno zwykle być sucho a jest mokro i nie wiem czemu tak dziwnie no ale nie wnikam tylko działamy , widocznie tak musi być ;)
Jak powiedziałam mojemu tż , że powinno się co 2 dni <3 , żeby zajść w ciąże to tylko zaciąga mnie do łóżka i mówi musimy dzisiaj się kochać :-D:-D
Działamy jak najbardziej :-D śluz już jest piękny i dużo go jak nigdy :p czekam na męża do 22 i działamy, jeszcze żelu użyjemy i tworzymy małe cudo :-D

Ciąże biochemiczne czy tzw. puste pecherzyki to również jak najbardziej może być kwestia problemów z nasieniem, szczególnie z morfologią plemnika. Więc to nie jest tak, że jak zaszłam i poroniłam, to nasienie jest ok i nie ma sensu badać a "wina" na pewno leży we mnie.

Czyli ciąża biochemiczna może też być przez nie prawidłowy plemnik , który jakoś zapłodnił komórkę jajową?

reklama
Robię pizze mmmm zapraszam [emoji16]
IMG_20190105_193723.jpeg

Do góry