reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Tak tak wiem że to jeszcze nie pozytyw ale po tym jak szybko ciemnieje wnioskuję że za kilka godzin będzie już pozytyw, dokładnie tak jak mowisz dziś wieczorem lub jutro z rana :) a jak to jest przy pozytywnym teście, owulacja na następny dzień czy w ten sam czy jak :p
12-36h od pierwszego pozytywnego testu

Weekend czas zacząć[emoji41][emoji16][emoji13]
InShot_20180907_153848252~2.jpg

Załączniki

• InShot_20180907_153848252~2.jpg
    InShot_20180907_153848252~2.jpg
    56,7 KB · Wyświetleń: 103
No no :D będzie kac [emoji14] a dlaczego bezalkoholowe? :)
Tylko takie piwo toleruje[emoji13] Ale j sie nawet bazalkoholowym potrafie upic[emoji23]
Któregoś razu maz mi kupił 3 piwa, takie smakowe jakies. Wypilam je, i mówię mu że czuję sie nawalona po nich...a On mi mowi ze one miały 0% alkoholu[emoji23]

Tylko takie piwo toleruje[emoji13] Ale j sie nawet bazalkoholowym potrafie upic[emoji23]
Któregoś razu maz mi kupił 3 piwa, takie smakowe jakies. Wypilam je, i mówię mu że czuję sie nawalona po nich...a On mi mowi ze one miały 0% alkoholu[emoji23]
No nie mogę ha ha ha to ja ogólnie lubię piwko, za to wódki nie toleruje w ogóle ble :)

No nie mogę ha ha ha to ja ogólnie lubię piwko, za to wódki nie toleruje w ogóle ble :)
Mi piwo strasznie smierdzi. Nie lubie tego zapachu i dlatego mnie odrzuca od piwa. Ale takie smakowe moge pic[emoji5]
Ja za wódka, winem nie przepadam. Ale lubie jakies trunki z których mozna drinki robic[emoji41]

reklama
Mi piwo strasznie smierdzi. Nie lubie tego zapachu i dlatego mnie odrzuca od piwa. Ale takie smakowe moge pic[emoji5]
Ja za wódka, winem nie przepadam. Ale lubie jakies trunki z których mozna drinki robic[emoji41]
Wino i piwo bardzo lubię :p drinki to wyjątkowo, raz na ruski rok :) wczoraj na przykład wyjątkowo sobie pozwoliłam bo akurat gin z tonikiem lubię, ale tak zwykłych drinków z wódki nie pije :D

Do góry