Nie słyszałam o tym to pewnie potem mąż ci nie śpi pół nocyOk godzinki przed seksem mozesz dac mezowi kawy albo energetyka. Czytalam ze to pomaga pobudzic plemniki, sa bardziej ruchliwe[emoji5]
Ja mojemu daje energetyka do wypicia[emoji5]
reklama
1
185097
Gość
Seks wtedy jest wcześniej niz na noc[emoji13][emoji5] no i nie za kazdym razem tak robimy[emoji5]Nie słyszałam o tym to pewnie potem mąż ci nie śpi pół nocy
Lu_cy
Fanka BB :)
Jajko nadciąga nie ma wątpliwości. Także męża bierz w obrotyChwale się ha ha powiedzcie że nie mam omamów Zobacz załącznik 895642
Lu_cy
Fanka BB :)
12-36h od pierwszego pozytywnego testuTak tak wiem że to jeszcze nie pozytyw ale po tym jak szybko ciemnieje wnioskuję że za kilka godzin będzie już pozytyw, dokładnie tak jak mowisz dziś wieczorem lub jutro z rana a jak to jest przy pozytywnym teście, owulacja na następny dzień czy w ten sam czy jak
1
185097
Gość
No no będzie kac a dlaczego bezalkoholowe?Weekend czas zacząć[emoji41][emoji16][emoji13]Zobacz załącznik 895667
1
185097
Gość
Tylko takie piwo toleruje[emoji13] Ale j sie nawet bazalkoholowym potrafie upic[emoji23]No no będzie kac [emoji14] a dlaczego bezalkoholowe?
Któregoś razu maz mi kupił 3 piwa, takie smakowe jakies. Wypilam je, i mówię mu że czuję sie nawalona po nich...a On mi mowi ze one miały 0% alkoholu[emoji23]
No nie mogę ha ha ha to ja ogólnie lubię piwko, za to wódki nie toleruje w ogóle bleTylko takie piwo toleruje[emoji13] Ale j sie nawet bazalkoholowym potrafie upic[emoji23]
Któregoś razu maz mi kupił 3 piwa, takie smakowe jakies. Wypilam je, i mówię mu że czuję sie nawalona po nich...a On mi mowi ze one miały 0% alkoholu[emoji23]
1
185097
Gość
Mi piwo strasznie smierdzi. Nie lubie tego zapachu i dlatego mnie odrzuca od piwa. Ale takie smakowe moge pic[emoji5]No nie mogę ha ha ha to ja ogólnie lubię piwko, za to wódki nie toleruje w ogóle ble
Ja za wódka, winem nie przepadam. Ale lubie jakies trunki z których mozna drinki robic[emoji41]
reklama
Wino i piwo bardzo lubię drinki to wyjątkowo, raz na ruski rok wczoraj na przykład wyjątkowo sobie pozwoliłam bo akurat gin z tonikiem lubię, ale tak zwykłych drinków z wódki nie pijeMi piwo strasznie smierdzi. Nie lubie tego zapachu i dlatego mnie odrzuca od piwa. Ale takie smakowe moge pic[emoji5]
Ja za wódka, winem nie przepadam. Ale lubie jakies trunki z których mozna drinki robic[emoji41]