Loli05
Fanka BB :)
Czesc nawzajem,poukladalas swoje sprawy juz?Dziewczynki wpadłam Wam życzyć szczęśliwego Nowego Roku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc nawzajem,poukladalas swoje sprawy juz?Dziewczynki wpadłam Wam życzyć szczęśliwego Nowego Roku
Nauczka na przyszłość , żeby wszystko 3 razy sprawdzić... Też liczę , że się poukłada .. musiNo bo jakbyś opłaciła a potem i tak by poszło na złom to by Ci zwrócili różnicę, to co nie wykorzystane było. Ja ucząc się na błędach rodziców z niepłaceniem rachunków zawsze mam listę na tablicy korkowej do opłacenia bo nie chcę robić błędów takich co oni ale to długi i męczący temat. Mam nadzieję, że to ostatni problem u was i później już jakoś się ułoży, trzymam kciuki. ;*
Cos z praca?mialas zmieniac dobrze pamietam?Odzywam się dzisiaj, bo mamy gości i pewnie będzie zamieszanie. Jeszcze mam od rana siedzieć w garach [emoji52]
Niestety na koniec roku u mnie zwaliły się wszystkie kłopoty. I to te finansowe dodatkowo chyba jedne z gorszych.
Naprawdę wysiadam dziewczyny i nie wiem jak sobie to poukładam , ale walcze..
Juz doczytalamCos z praca?mialas zmieniac dobrze pamietam?
haha no to fakt teraz z komuniami to masakraNo ja jestem mamą chrzestną dla 3 dzieci i trochę za dużo tak myślę, bo kurczę te dzieci coraz to większe i nie wiadomo co to im dawać a jak komunie się będą zaczynać to już w ogóle meksyk bd
tak jak mówisz... a to co się wyrabia to jest gruba przesadaMy z mężem jesteśmy ateistami ale kuzynki synek będzie miał komunie w 2019 a to bliska rodzina więc logiczne, że jesteśmy zaproszeni i tak się zastanawiać co młodemu dać, jaki prezent albo ile gotówki... Za moich czasów to 50zł czy 100zł w pamiątce to było już ekstra. ;P
Cos z praca?mialas zmieniac dobrze pamietam?
A ja wróciłam z rodzinnej imprezy. Wszyscy wymeczeni po swietach[emoji23]. Jutro najgorszy dzien z calego roku. Nie wiem czy tylko ja nie lubie sylwestra? To jedyny dzien w roku w ktorym chcialabym się wyspać, ale się nie da bo jest glośno[emoji23]. Syn mi zapowiedzial noc gier, wiec coz... chocby ze wzgledu na niego nie będe o 20 lezec w pizamach w lozku. Wspolczuje sytuacji. Na pocieszenie u mnie tez nie kolorowo ale w pracy. Nawet sie zastanawialam czy by nie zak9nczyc staran, albo nie odroczyc, ale mąz mnie przekonal.
Z reszta i tak i tak sie nie udaje.
No musi musi. U nas póki co tylko pod górkę, może 2019 będzie z górki. Ale życie to jedna wielka sinusoida.
U mnie w przyszłym roku mojego brata syn idzie do komunii.. Ale on przeżywa to, że prezenty będą superMy z mężem jesteśmy ateistami ale kuzynki synek będzie miał komunie w 2019 a to bliska rodzina więc logiczne, że jesteśmy zaproszeni i tak się zastanawiać co młodemu dać, jaki prezent albo ile gotówki... Za moich czasów to 50zł czy 100zł w pamiątce to było już ekstra. ;P
W tym roku robilam komunie synowi. To co sie dzialo dzien pozniej... rewia prezentowa. Sama bylam swiadkiem jak kolezanka syna dostala rower na komunię ale trafil jej sie nie taki jak chciala i siedziala obrazona w holu.My z mężem jesteśmy ateistami ale kuzynki synek będzie miał komunie w 2019 a to bliska rodzina więc logiczne, że jesteśmy zaproszeni i tak się zastanawiać co młodemu dać, jaki prezent albo ile gotówki... Za moich czasów to 50zł czy 100zł w pamiątce to było już ekstra. ;P