reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A u mnie właśnie @ przyszła 2dni później i wyszło na to, że i owu było 2dni później a ostatnie QUOTE]Ja sobie zapisałam w aplikacji że była 17dc, ale robiłam testy owulacyjne i dlatego wiem że tak była bo jak bym miała liczyć na wyliczenia aplikacji to bym nie trafiła bo zawsze mi liczy 2-3dni za szybko [emoji16] dlatego potwierdzam testami owu
Pisałam post i się nie dodał....

Pisałam że robiłam test owulacyjne dlatego wiem że była w 17dc. Aplikacja wylicza mi zawsze 2-3dni za szybko dlatego potwierdzam testami owu [emoji4]

Hehe na razie zadnych[emoji39] kompletnie bez [emoji23][emoji1787] po owu mnie jeszcze ciagly jajniki a teraz jakas cisza przed @ pewnie [emoji23][emoji1787] a Ty masz jakies?
Nic. Bolał mnie 2 dni brzuch jak na @ ale już od wczoraj nie boli [emoji3] nawet cycki nie bolą [emoji16] chyba nic z tego [emoji53]

Wczoraj podczas [emoji813][emoji813] bolało mnie, a dokładniej lewy jajnik bolał

reklama
Uff ważne że jest dobrze i dzidzia spokojnie rosnie :-*
Nic dziwnego, ze się denerwujesz. Dobrze, ze dzidzia rośnie zdrowo. Ty dużo odpoczywaj. Zdrówka [emoji8]
Zdrówka [emoji813] odpoczywaj
Zdrówka [emoji176] uważaj na siebie [emoji176]
No a lekarz nic nie widzi skad te plamienia?takie male jak przed okresem masz te plamienia?podobno to normalne
Kochana trzymam kciuki za was będzie dobrze ,mam nadzieję że plamienia ustaną i wszystko będzie dobrze u was [emoji110]
Dziękuję dziewczyny :)

Do góry