reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja wam powiem ze może i czasem mi przykro jak widzę ze któraś już ma II kreseczki a ja nie ale jestem taka osoba której daje to takiego kopa do działania, najczęściej kiedy jestem już zła ze nic i nic mowie sobie koniec z tym staraniom... I widzę ze którejś się udało to nagle taki power i myślę dawaj Jolcia Tobie tez się w końcu uda nie podawaj się. Lubię tez czytać o waszych ciazowych rozterkach i mam nadzieje ze niedługo będę się dzielić swoimi ;)
24 dc 9 dpo temp 36.9 jest nadzieja ;-) ;):yes:
A dlugo sie staracie ?

A ja sobie zrobilam badania jak nic...pocalowalam klamkę [emoji849] swietnie po prostu [emoji849]

reklama
Długo myślałam co Ci odpisać. Odpiszę szczerze co ja myślę. Gdybyś przyszła do mnie jako pacjentka, powiedziałabym, że absolutnie, ta dieta może mieć fatalne skutki uboczne, jest ona bardzo niedoborowa pod każdym względem. Środowisko medyczne jasno potępia wszelkie diety alternatywne.
Ale...
Gdybyś zapytała mnie jako koleżanka, to powiedziałabym Ci, że znam osobiście osoby, którym ta dieta pomogła wyjść z wielu chorób. Moja przyjaciółka (też dietetyk kliniczny) uratowała tą dietą nogę swojej mamy przed amputacją z powodu zaawansowanej cukrzycy i miażdżycy. Robiła dokumentację fotograficzną.
Na pewno ta dieta nie ma za zadanie odchudzić kogoś (to może być efekt uboczny), ale pomoc w chorobach, w których często tradycyjne leczenie nie pomaga. Przy jej stosowaniu koniecznie trzeba monitorować swoje wyniki krwi.
Jest to chyba jedyna znana mi dieta alternatywna, o której wiem, że rzeczywiście wielu osobom pomogła, ale ona ma zupełnie inne założenie niż diety Dukana, Atkinsa itp., bo jej celem głównym nie jest redukcja masy ciała.
Po pierwszym poście czulam się genialnie. Właściwie dobrze czułam się też w trakcie 6 tygodni jego trwania. Nie wiem czemu, ale mam nieodparte wrazenie że ten post pomoże mi się pozbyć toksyn z organizmu i ze one są głowną przyczyną wszystkiego. Czas okolo roku po tym poscie, to jedyny okres w zyciu gdzie moje cykle były bardzo reguralne i wynosily 27-31 dni.

Poza tym znam 1 osobę która po tym poście zaszła w ciąże, a ona dowiedziala się o nim od kolezanki, której równiez się nie udawało.

Tym co napisałaś również uswiadomiłaś mi, że post moze leczyć to czego nie widać i to o czym mogę nie mieć pojęcia.

A utrata wagi, cóż spadnie z pewnością ale w tym momencie to nie jest mój głowny cel.

Ojej zamknięty punkt?
Ja też chciałam umowic sie teraz na dniach do gina juz na poerwsza wizyte i co? Nikt tam tel nie odbiera [emoji24][emoji24][emoji24] a tak chciałam isc na poczatku stycznia już.
Ja chcialam mojego mlodego do okulisty zapisac i to samo. Wszyscy swietują[emoji848]

Po pierwszym poście czulam się genialnie. Właściwie dobrze czułam się też w trakcie 6 tygodni jego trwania. Nie wiem czemu, ale mam nieodparte wrazenie że ten post pomoże mi się pozbyć toksyn z organizmu i ze one są głowną przyczyną wszystkiego. Czas okolo roku po tym poscie, to jedyny okres w zyciu gdzie moje cykle były bardzo reguralne i wynosily 27-31 dni.

Poza tym znam 1 osobę która po tym poście zaszła w ciąże, a ona dowiedziala się o nim od kolezanki, której równiez się nie udawało.

Tym co napisałaś również uswiadomiłaś mi, że post moze leczyć to czego nie widać i to o czym mogę nie mieć pojęcia.

A utrata wagi, cóż spadnie z pewnością ale w tym momencie to nie jest mój głowny cel.
Jak się nazywa ta "dieta"??

Ojej zamknięty punkt?
Ja też chciałam umowic sie teraz na dniach do gina juz na poerwsza wizyte i co? Nikt tam tel nie odbiera [emoji24][emoji24][emoji24] a tak chciałam isc na poczatku stycznia już.
Zrobili sobie przerwe swiateczno-noworoczna [emoji849]jestem zla na siebie ze nie zadzwonilam wczoraj zapytać czy dzis czynne [emoji849] tz tez na mnie zły ze go tak wcześnie obudzilam i to na darmo [emoji849]

A na kiedy ty się chcesz zapisac ? W którym tc chcesz isc ?

reklama
Do góry