reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Jutro wigilia, a więc i ja złożę wam życzenia. Dziewczyny WESOŁYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT [emoji813] Życzę wam abyście wszystkie ujrzały piękne dwie kreski, a tym które już ujrzały życzę spokojnej i zdrowej ciąży [emoji813]

Dziękuję za to że jesteście [emoji8]
d1046a6098a49bb6f095b46a0a80ac89--maternity-pictures-baby-pictures.jpeg

Ja Wam również życzę wszystkiego dobrego na Święta i Nowy Rok :)

Mnóstwo zdrówka, szczęścia, miłości, cierpliwości no i oczywiście ujrzenia II kresek w jak najszybszym czasie, aby każda mogła się cieszyć fasolką i żebyśmy przeszły w większości na inne forum już oczekujących mamusiek :D Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i przesyłam buziaki, a tym którym się już udało , życzę spokojnej, bezobjawowej ciąży , aby Wasze fasolki dały spokojnie spędzić Święta i na początku w pracy nie dokuczały :D ;***

Jutro wigilia, a więc i ja złożę wam życzenia. Dziewczyny WESOŁYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT [emoji813] Życzę wam abyście wszystkie ujrzały piękne dwie kreski, a tym które już ujrzały życzę spokojnej i zdrowej ciąży [emoji813]

Dziękuję za to że jesteście [emoji8]Zobacz załącznik 927547
Nawzajem Wszystkiego najlepszego:)

Mnóstwo zdrówka, szczęścia, miłości, cierpliwości no i oczywiście ujrzenia II kresek w jak najszybszym czasie, aby każda mogła się cieszyć fasolką i żebyśmy przeszły w większości na inne forum już oczekujących mamusiek :D Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i przesyłam buziaki, a tym którym się już udało , życzę spokojnej, bezobjawowej ciąży , aby Wasze fasolki dały spokojnie spędzić Święta i na początku w pracy nie dokuczały :D ;***
Tobie tez tego Wszystkiego zycze kochana!:)

[emoji813] Tobie również Wszystkiego Najlepszego!

reklama
Ja również pragnę życzyć Wam Świąt radosnych i udanych, spędzonych w miłej i ciepłej atmosferze, mnóstwo pyszności na stole, jeszcze więcej prezentów pod choinką oraz spełnienia wszystkich marzeń bez wyjątku ;) Dla Staraczek - upragnionych dwóch kreseczek i pozytywnych bet jak najszybciej. Dla dziewczyn w ciąży - rosnijcie zdrowo i dbajcie o swoje maluszki [emoji813]

Do góry