reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Nie podoba mi się nowe forum [emoji14]

Dziś rano TRAGEDIA.... patrzę do lustra, a tam opryszczka!!!!! Jak się tego pozbyć? Mam maść na receptę.... :( porażka ;( :D
Ja mam calkowicie inny sposob na nia... testowalam juz wszystko bo mi wychodzi non stop plastry tabletki masci... a mam spokoj dlugo jak ja traktuje...woda utleniona!

Ja mam calkowicie inny sposob na nia... testowalam juz wszystko bo mi wychodzi non stop plastry tabletki masci... a mam spokoj dlugo jak ja traktuje...woda utleniona!
Ja też jestem z tych co zawsze przed @ miały opryszczkę też wyprobowalam wszystkiego u mnie sprawdziły się pasta cynkowa na noc a w dzień aromat migdałowy do ciasta pięknie wysusza troszke szczypie

reklama
Długo się zbierałam żeby się w końcu odezwać... mamy juz umówiony zabieg dla syna wiec mogę trochę zwolnić:)

Wesołych i rodzinnych świąt Wam życzę oraz wymarzonych dwóch kresek :)

Nie wiem czy na tym czy na tym drugim wątku widziałam kilka ciąż [emoji7] gratuluję :*

Do góry