reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Cześć dziewczyny :-)
Ja tutaj mało ostatnio zaglądam, czasem Was podczytuję, ale na bieżąco nie dam rady śledzić [emoji2]

Chciałam Wam złożyć najlepsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia i nadchodzącego Nowego Roku. Aby były to święta zdrowe radosne i spędzone w gronie najbliższych [emoji173] A Nowy 2019 Rok niech przyniesie Wam wszystkim upragnione II kreseczki [emoji173][emoji109]
Pozdrowionka [emoji2]
@ Martoosia Gratulacje [emoji173]Piękny prezent pod choinkę[emoji173]
Asia dziękujemy :* Dla Ciebie i rodziny również WESOŁYCH ŚWIĄT :* Spełnienia marzeń ;)

Nie podoba mi się nowe forum :p

Dziś rano TRAGEDIA.... patrzę do lustra, a tam opryszczka!!!!! Jak się tego pozbyć? Mam maść na receptę.... :( porażka ;( :D

Wiara ponoć cuda czyni[emoji39][emoji39][emoji39] także trzeba se wmówić i wywizualizowac II kreski w Sylwka hehehhe

Moja koleżanka miała taki proroczy sen , raz jakiś czas temu jej ukochany dziadek , który nie żyje śnił się jej i mówił jej date 15 sierpnia - ważna data , a jakoś w Andrzejki śnił jej się test z II kreskami no i 10.12 robiła 4 testy i na wszystkich były II i poszła do lekarza i był jakiś płyn nad macicą co miało sugerować ciążę pozamaciczną :( tak mi było szkoda jej biedna ile nerwów zjadła , musiała badania porobić ale 19.12 miała kontrol i się okazało , że płyn się wchłoną a jajeczko osiadło w macicy :D i się wszystko dobrze skończyło i niby lekarz powiedział mniej więcej że koniec lipca termin a z ost @ wg kalendarza wychodzi na 22.08 a jakby urodziła tydzień wcześniej to by się sprawdziła data ze snu :D :D :D

Kurcze dziewczyny znowu tu jakieś aktualizacje porobili niedługo się tu nie ogarnę co i jak. U mnie też weekend aktywny dziś porządki i pomału gotowanie, najgorsze jest to, że w wigilię pracuje i nie ma szans żeby coś na świeżo ugotować bo jak wrócę z pracy to szybki prysznic i jedziemy na kolacje. Ja czekam na @ dziś mnie skusił test i oczywiście nic nowego, termin w poniedziałek ale w tym miesiącu na nic nie liczyłam bo mieliśmy tak ciężki miesiąc, że mało co działaliśmy. Buziaki dla Was i miłego dnia! :*
No u mnie też niestety praca w Wigilię i wszystko teraz na weekend zostaje , żeby przygotować :/

reklama
Do góry