reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Cześć dziewczyny :-)
Ja tutaj mało ostatnio zaglądam, czasem Was podczytuję, ale na bieżąco nie dam rady śledzić [emoji2]

Chciałam Wam złożyć najlepsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia i nadchodzącego Nowego Roku. Aby były to święta zdrowe radosne i spędzone w gronie najbliższych [emoji173] A Nowy 2019 Rok niech przyniesie Wam wszystkim upragnione II kreseczki [emoji173][emoji109]
Pozdrowionka [emoji2]
@ Martoosia Gratulacje [emoji173]Piękny prezent pod choinkę[emoji173]
Asia dziękujemy :* Dla Ciebie i rodziny również WESOŁYCH ŚWIĄT :* Spełnienia marzeń ;)

Nie podoba mi się nowe forum :p

Dziś rano TRAGEDIA.... patrzę do lustra, a tam opryszczka!!!!! Jak się tego pozbyć? Mam maść na receptę.... :( porażka ;( :D

Wiara ponoć cuda czyni[emoji39][emoji39][emoji39] także trzeba se wmówić i wywizualizowac II kreski w Sylwka hehehhe

Moja koleżanka miała taki proroczy sen , raz jakiś czas temu jej ukochany dziadek , który nie żyje śnił się jej i mówił jej date 15 sierpnia - ważna data , a jakoś w Andrzejki śnił jej się test z II kreskami no i 10.12 robiła 4 testy i na wszystkich były II i poszła do lekarza i był jakiś płyn nad macicą co miało sugerować ciążę pozamaciczną :( tak mi było szkoda jej biedna ile nerwów zjadła , musiała badania porobić ale 19.12 miała kontrol i się okazało , że płyn się wchłoną a jajeczko osiadło w macicy :D i się wszystko dobrze skończyło i niby lekarz powiedział mniej więcej że koniec lipca termin a z ost @ wg kalendarza wychodzi na 22.08 a jakby urodziła tydzień wcześniej to by się sprawdziła data ze snu :D :D :D

Kurcze dziewczyny znowu tu jakieś aktualizacje porobili niedługo się tu nie ogarnę co i jak. U mnie też weekend aktywny dziś porządki i pomału gotowanie, najgorsze jest to, że w wigilię pracuje i nie ma szans żeby coś na świeżo ugotować bo jak wrócę z pracy to szybki prysznic i jedziemy na kolacje. Ja czekam na @ dziś mnie skusił test i oczywiście nic nowego, termin w poniedziałek ale w tym miesiącu na nic nie liczyłam bo mieliśmy tak ciężki miesiąc, że mało co działaliśmy. Buziaki dla Was i miłego dnia! :*
No u mnie też niestety praca w Wigilię i wszystko teraz na weekend zostaje , żeby przygotować :/

reklama
Do góry