Lu_cy
Fanka BB :)
Moje gratulacje!!!! Wiedziałam że się uda!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje gratulacje!!!! Wiedziałam że się uda!
Woooow!!! Gratulacje!!! Kolejna świąteczna Szczęściara to teraz trzymamy kciuki żeby była Tosia :*
Woooow!!! Gratulacje!!! Kolejna świąteczna Szczęściara to teraz trzymamy kciuki żeby była Tosia :*
Jeszcze raz gratuluję i trzymam kciuki za córeczkę termin na wrzesień czy jeszcze na sierpień się łapiesz?
Nie dziwię heheh świetna wiadomość z rana a powiedz jakieś objawy coś podejrzewalaś?Ojjj tak!!! [emoji177][emoji177][emoji177] wołamy róż! [emoji173]️
Powiem wam, że jak weszłam dzis do działu dla noworodków, by kupić malutkie skarpetki co to je wręczę z testem mamie i M. pod choinkę, to dosłownie dostałam oczopląsu! Jakie słodkości [emoji7]
O moj bosze,a jednak sie udalo!na swieta!gratulacje,to musi byc corcia
Ile jestes przed okresem?jakie objawy?Ojjj tak!!! [emoji177][emoji177][emoji177] wołamy róż! [emoji173]️
Powiem wam, że jak weszłam dzis do działu dla noworodków, by kupić malutkie skarpetki co to je wręczę z testem mamie i M. pod choinkę, to dosłownie dostałam oczopląsu! Jakie słodkości [emoji7]
No widzisz ! [emoji16] mówiłam, że przez dwa dni może się jeszcze dużo zmienić to nie chciałaś wierzyć Super wiadomość. Gratulacje:*
Płakać ze szczęścia!!!!!!!! CUDOWNIE oby było wszystko dobrze <3