reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Odkąd mam w końcu lepszy piekarnik to i gotowanie stalo sie przyjemniejsze[emoji23][emoji3]
A i mąż zadowolony[emoji106]

Za 3 dni Wigilia...a ja w ogóle nie czuję Świąt. Nawet ubrana choinka, prezenty, pieczenie ciast nie robią na mnie takiego wrażenia jak kiedyś[emoji19]
Wszystko jest jakieś takie sztuczne[emoji19]

A ja czuję że @ za rogiem.. . Jakoś tak boli mnie podbrzusze a tam na dole sucho jak nigdy tzn w środku jest śluz ale nie wypływa i wszystko czuję takie suche na zewnątrz..... Ehh chyba kolejne z rzędu święta spędzę z @......

Raczej mówił, że do usunięcia ale tylko w przypadku kiedy będzie utrudniał zajście w ciążę albo nagle zacznie szybko rosnąć.
To wszystko. Nie rodziłam więc nie chce tego ruszać, bo po zabiegu mogą powstać zrosty i też będzie problem z ciążą
Czyli co teraz masz tylko kontrolować czy się nie powiększa?

Ja Wam życzę aby @ do Was nie przyszły[emoji173]
Której z Was musi się udać, nie możemy psuć statystyk!! Średnio jedna co miesiąc ma być w ciąży[emoji16]

Właśnie wróciłam od gina bo zadzwonił żeby podjechać dostałam skierowanie do poradni zakaźnej w celu rozszerzenia diagnostyki mówi że to tylko lekko podniesione i żeby nie panikować jak będzie świeże to antybiotyk do końca ciąży trzeba brać będę dzwonić w pon się rejestrować chyba będą pracować
Jestem troszkę spokojniejsza :)
Będzie dobrze niektóre dziewczyny biorą.nawet.do porodu na wszelki wypadek antybiotyk:)

reklama
Do góry