reklama
Lovi23
Fanka BB :)
Też tak się zastanawialam... [emoji848]IgM mówi o świeżym zakażeniu
Martka kiedy masz wizytę?
Ostatnia edycja:
Martkaaa5
Właśnie wróciłam od gina bo zadzwonił żeby podjechać dostałam skierowanie do poradni zakaźnej w celu rozszerzenia diagnostyki mówi że to tylko lekko podniesione i żeby nie panikować jak będzie świeże to antybiotyk do końca ciąży trzeba brać będę dzwonić w pon się rejestrować chyba będą pracowaćTeż tak się zastanawialam... [emoji848]
Martka kiedy masz wizytę?
Jestem troszkę spokojniejsza
Trzymam mocno :* daj znać co i jak!Czekam na pociąg zeby jechac do gina
.. 3majcie kciuki zeby pecherzyk pekl [emoji6][emoji39]
Lovi23
No to dobrzeWłaśnie wróciłam od gina bo zadzwonił żeby podjechać dostałam skierowanie do poradni zakaźnej w celu rozszerzenia diagnostyki mówi że to tylko lekko podniesione i żeby nie panikować jak będzie świeże to antybiotyk do końca ciąży trzeba brać będę dzwonić w pon się rejestrować chyba będą pracować
flor87
Chyba 24 h ale komorka jajowa jest gotowa do zapłodnienia jakieś 6-12 h tak chyba gdzies czytalamDziewczynki ile trwa owulacja?
Kaamilaaa
Wybacz ze wprowadzilam cie nieswiadomie w błąd [emoji849]Właśnie wróciłam od gina bo zadzwonił żeby podjechać dostałam skierowanie do poradni zakaźnej w celu rozszerzenia diagnostyki mówi że to tylko lekko podniesione i żeby nie panikować jak będzie świeże to antybiotyk do końca ciąży trzeba brać będę dzwonić w pon się rejestrować chyba będą pracować
Dobrze ze lekarz szybko zareagował i dobrze ze juz teraz zrobilas badania i od razu wiadomo co i jak [emoji6] na pewno wszystko bedzie dobrze [emoji8]
Magda 2791
U mnie temp wróciła na swoje miejsce i kręgosłup na dole znowu boli .... Do @ 4 dni ...
reklama
Martkaaa5
On konkretnie nie powiedział czy świeże czy już wcześniej przechodziłam kazał zrobić szersze badaniaWybacz ze wprowadzilam cie nieswiadomie w błąd [emoji849]
Dobrze ze lekarz szybko zareagował i dobrze ze juz teraz zrobilas badania i od razu wiadomo co i jak [emoji6] na pewno wszystko bedzie dobrze [emoji8]