reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dziś się złe czułam. Przeziębiłam się, brzuch mnie bolał i w ogóle miałam jakiś zły humor. Poszłam się wykąpać, i później pod choinką znalazłam takie cudo[emoji7][emoji3]
Pytam się męża co to jest, a On mówi że jak wracał z zakupów, na które o dziwo sam chciał jechać, spotkał Mikołaja który dał mu dla mnie prezent[emoji318]
Moje ulubione słodycze, kosmetyki[emoji173]
Od pewnego czasu zauważyłam że mój mąż za każdym razem gdy ja dostaje okres chce mi to jakoś wynagrodzić...jest wtedy dla mnie dużo milszy i wyrozumialszy niż na codzień, nie czepia się mnie o nic, sam gotuje, sprząta. No super że tak robi, ale mi jest jakoś dziwnie z tym. Tak jakby chciał mnie przekupić tym że nie może mi na razie tego dziecka dać? No czasami mam takie wrażenie. Ale może wyolbrzymiam. Powinnam się w sumie cieszyć prezentem prawda?? A nie szukać dziury w całym[emoji41]Zobacz załącznik 926960

Ale kochany <3

Tylko się cieszyć :D

U mnie dziś taki ładny pik na teście owulacyjnym , będziemy dzisiaj działać i zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji6][emoji16]
1545413686471.jpeg

Załączniki

• 1545413686471.jpeg
    1545413686471.jpeg
    60,7 KB · Wyświetleń: 389
reklama
Kolację podano[emoji4] muffinki jajeczne[emoji4]
Będzie jeszcze szarlotka z budyniem bo wyszła mi pyszna![emoji173]
20181221_190115.jpeg

Załączniki

• 20181221_190115.jpeg
    20181221_190115.jpeg