reklama
MasterKa
Fanka BB :)
No to super wieści [emoji7][emoji7] oby to zwiastowalo cudne zakończenie roku [emoji7]A u mnie pecherzyk pekl wiec super niby trafilismy . Endometrium tez ładne.. dostalam progesteron jako ze mialam te plamienia no i zobaczymy... on twierdzi ze jest idealnie..
Loli05
No to cudnie,trafiliscie perfect teraz czekac czy sie udalo,trzymam kciuki kochana!A u mnie pecherzyk pekl wiec super niby trafilismy . Endometrium tez ładne.. dostalam progesteron jako ze mialam te plamienia no i zobaczymy... on twierdzi ze jest idealnie..
Dżasta :)
Dziś się złe czułam. Przeziębiłam się, brzuch mnie bolał i w ogóle miałam jakiś zły humor. Poszłam się wykąpać, i później pod choinką znalazłam takie cudo[emoji7][emoji3]
Pytam się męża co to jest, a On mówi że jak wracał z zakupów, na które o dziwo sam chciał jechać, spotkał Mikołaja który dał mu dla mnie prezent[emoji318]
Moje ulubione słodycze, kosmetyki[emoji173]
Od pewnego czasu zauważyłam że mój mąż za każdym razem gdy ja dostaje okres chce mi to jakoś wynagrodzić...jest wtedy dla mnie dużo milszy i wyrozumialszy niż na codzień, nie czepia się mnie o nic, sam gotuje, sprząta. No super że tak robi, ale mi jest jakoś dziwnie z tym. Tak jakby chciał mnie przekupić tym że nie może mi na razie tego dziecka dać? No czasami mam takie wrażenie. Ale może wyolbrzymiam. Powinnam się w sumie cieszyć prezentem prawda?? A nie szukać dziury w całym[emoji41]Zobacz załącznik 926960
Ale kochany <3
Tylko się cieszyć
Mam taką nadzieję [emoji16][emoji3][emoji38][emoji10]Dzialajcie dzialacie i pojdziemy wszystkie na wrześniówki
reklama
1
185097
Gość