reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja ciekawa jestem kiedy uda mi sie pójść na zwolnienie. U nas pensja jest niestety znacznie niższa i większość kobiet pracuje do 6-7 miesiąca. Ja sobie tego nie wyobrażam...

reklama
U mnie wsumie dopiero 7 :errr:ale czuję się jak 80 Latka :Di mam nadzieję że charakter mojej pracy pozwoli na dostanie tego L4 ;)
Jesli idziesz do lekarza prywatnie to z tego co zauważyłam zazwyczaj sami pytaja czy potrzebne ci zwolnienie [emoji6] mnie juz na pierwszej wizycie w 8tc pytala tylko mi nie potrzebne [emoji6]

U mnie wsumie dopiero 7 :errr:ale czuję się jak 80 Latka :Di mam nadzieję że charakter mojej pracy pozwoli na dostanie tego L4 ;)
Jeśli prywatnie idziesz to powiesz, że źle się czujesz i myślę, że bez żadnego ale... dostaniesz l4 [emoji4]

Nie wiem jak jest na NFZ [emoji848] Ale chyba też nie powinien lekarz robić problemów.

reklama
Wypłata wpływa... I można siedzieć w domu [emoji16] Fajny czas ! Wykorzystaj go na leniuchowanie [emoji16]
Wiesz jak to jest fajnie jest przez pierwszy miesiąc :Dmozna sobie poleniuchować właśnie a później będę musiała sobie znaleźć jakieś zajęcie bo wsumie całe życie pracuje i ciężko będzie się przestawiać ale cóż dla fasolki trzeba się oszczędzać :)

Do góry