reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Jesli idziesz do lekarza prywatnie to z tego co zauważyłam zazwyczaj sami pytaja czy potrzebne ci zwolnienie [emoji6] mnie juz na pierwszej wizycie w 8tc pytala tylko mi nie potrzebne [emoji6]U mnie wsumie dopiero 7 ale czuję się jak 80 Latka i mam nadzieję że charakter mojej pracy pozwoli na dostanie tego L4
Martkaaa5
Ja się zdecydowałam ma L4 juz teraz bo mam 100%płatneJa ciekawa jestem kiedy uda mi sie pójść na zwolnienie. U nas pensja jest niestety znacznie niższa i większość kobiet pracuje do 6-7 miesiąca. Ja sobie tego nie wyobrażam...
Martkaaa5
Tak dzisiaj prywatnie jutro NFZJesli idziesz do lekarza prywatnie to z tego co zauważyłam zazwyczaj sami pytaja czy potrzebne ci zwolnienie [emoji6] mnie juz na pierwszej wizycie w 8tc pytala tylko mi nie potrzebne [emoji6]
Kaamilaaa
Mysle ze nie bedzie problemu [emoji6]Tak dzisiaj prywatnie jutro NFZ
Lovi23
Jeśli prywatnie idziesz to powiesz, że źle się czujesz i myślę, że bez żadnego ale... dostaniesz l4 [emoji4]U mnie wsumie dopiero 7 ale czuję się jak 80 Latka i mam nadzieję że charakter mojej pracy pozwoli na dostanie tego L4
Nie wiem jak jest na NFZ [emoji848] Ale chyba też nie powinien lekarz robić problemów.
Martkaaa5
Oby bo już im w pracy powiedziałam że zobaczymy się za dwa lataMysle ze nie bedzie problemu [emoji6]
Lovi23
Wypłata wpływa... I można siedzieć w domu [emoji16] Fajny czas ! Wykorzystaj go na leniuchowanie [emoji16]Ja się zdecydowałam ma L4 juz teraz bo mam 100%płatne
martoosia04
Ja to chcę jak najszybciej pójść na L4. Moja praca jest koszmarna - 10h średnio dziennie na nogach, użeranie sie z ludźmi, daleko do pracy (półtorej godziny w jedna stronę) - nie mam ochoty na takie przygody w ciąży. Będę starała się wyprosić L4 jak najwcześniej.
reklama
Martkaaa5
Wiesz jak to jest fajnie jest przez pierwszy miesiąc mozna sobie poleniuchować właśnie a później będę musiała sobie znaleźć jakieś zajęcie bo wsumie całe życie pracuje i ciężko będzie się przestawiać ale cóż dla fasolki trzeba się oszczędzaćWypłata wpływa... I można siedzieć w domu [emoji16] Fajny czas ! Wykorzystaj go na leniuchowanie [emoji16]