1
185097
Gość
Przyjelam to do wiadomosci.Mówię tylko, że antybiotyk może obniżać parametry nasienia. Tak w 2 klinikach nam mówiono
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyjelam to do wiadomosci.Mówię tylko, że antybiotyk może obniżać parametry nasienia. Tak w 2 klinikach nam mówiono
A co daje to ubezpieczenie w PZU ? Opłacają Ci wizyty lekarskie ?Wszystkiego najlepszego ! [emoji320][emoji320] spełnienia marzen !!!
Ja dzwonilam dzis do PZU, pan bardzo mily az mnie kilka razy przepraszal ze tak dlugo czekam ale oni maja ostatnio urwanie glowy a dodatkowo przychodnia do ktorej dzwonili ciagle nie odbiera dlatego tak dlugo to trwa... jestem w stanie w to uwierzyć ze nie idzie sie tam dodzwonic bo w opiniach na necie pelno wlasnie pisza ze z tym jest problem.. obiecal ze dzis bedzie dzwonic do skutku i postara sie zeby znaleźli wizyte jak najszybciej. Dzis ma mi dac znac [emoji57] zobaczymy jak nie zadzwoni to ja znow bede dzwonic [emoji6]
Tak, ja oplacam ubezpieczenie w pzu i chodze zazwyczaj do prywatnych lekarzy z ktorymi oni maja umowe i nie place za wizyte bo pzu sie z lekarzem rozlicza.A co daje to ubezpieczenie w PZU ? Opłacają Ci wizyty lekarskie ?
A robisz to sama, czy masz jakoś przez pracę męża ? Dla ciężarnych wydaje się to super opcjaTak, ja oplacam ubezpieczenie w pzu i chodze zazwyczaj do prywatnych lekarzy z ktorymi oni maja umowe i nie place za wizyte bo pzu sie z lekarzem rozlicza.
Moj tz z pracy ma takie dodatkowe, teraz za siebie placi chyba 90zl, za mnie i mlodego po 14zl. Akurat u nich w pracy zawsze dostaja takie fajne oferty[emoji57]A robisz to sama, czy masz jakoś przez pracę męża ? Dla ciężarnych wydaje się to super opcja
To super sprawa, bo lecząc się prywatnie to można stracić majątek, a znów na NFZ można stracić resztki zdrowiaMoj tz z pracy ma takie dodatkowe, teraz za siebie placi chyba 90zl, za mnie i mlodego po 14zl. Akurat u nich w pracy zawsze dostaja takie fajne oferty[emoji57]
W tym pakiecie akurat mamy dostep do 16 specjalistów tym gin, chirurg, dermatolog, endo, kardio itd. Okolo 50 badan laboratoryjnych jest darmowych, jak dobrze pamietam to 63 inne badaniaa ze znizka 15%. Prowadzenie ciazy, przeglad stomatologiczny darmowe no i znizki na leczenie zebow 20%.
Wiec tak to jest super opcja nawet jesli nie jest sie w ciąży [emoji6]
Fajna sprawa tylko sie upewnij ze bedzicie mogli odrazu kozystac po zapisaniu,bo w uk czasem trzeba odczekac pare tygodni,i tez trzeba podac jakie sie ma choroby na chwile obecna.ale to u mnie w pracy tak bylo moze macie lepiejMoj mąż też ma takie dodatkowe ubezpieczenie które moze wykupić, ale mowil ze je weźmiemy jak juz bede w ciazy[emoji4]
A nie ma tam okresu karencji wyznaczonego ?Moj mąż też ma takie dodatkowe ubezpieczenie które moze wykupić, ale mowil ze je weźmiemy jak juz bede w ciazy[emoji4]
Serio nie można wędzonej ryby w ciąży??Dziewczyny, bo Wy wszystko wiecie, dlatego uderzam z tematem tutaj [emoji2] jak jest z jedzeniem wędzonych rzeczy w ciąży? Ryby wędzonej wiem, że nie wolno. Ale jak jest z szynkami, kiełbasami takimi z własnej wędzarni? W ciąży nie wolno w ogóle wędzonego i to bez względu na to czy to jest ryba, czy szynka czu coś innego? Pytam bo idą święta, a nasz wujek ma swoją wędzarnie i ja zawsze pochalaniałam te wyroby tonami bo uwielbiam wędzone. Ale chyba w te święta się powstrzymam[emoji23][emoji7]