reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dzień dobry [emoji16]
Dziś stawiam urodzinowego torta[emoji512][emoji513][emoji324]

Poza tym dziś 13dc i czekam na owulacje [emoji23] ciekawe czy będzie....
Wszystkiego najlepszego ! [emoji320][emoji320] spełnienia marzen !!!

Ja dzwonilam dzis do PZU, pan bardzo mily az mnie kilka razy przepraszal ze tak dlugo czekam ale oni maja ostatnio urwanie glowy a dodatkowo przychodnia do ktorej dzwonili ciagle nie odbiera dlatego tak dlugo to trwa... jestem w stanie w to uwierzyć ze nie idzie sie tam dodzwonic bo w opiniach na necie pelno wlasnie pisza ze z tym jest problem.. obiecal ze dzis bedzie dzwonic do skutku i postara sie zeby znaleźli wizyte jak najszybciej. Dzis ma mi dac znac [emoji57] zobaczymy jak nie zadzwoni to ja znow bede dzwonic [emoji6]

Ja dzwonilam dzis do PZU, pan bardzo mily az mnie kilka razy przepraszal ze tak dlugo czekam ale oni maja ostatnio urwanie glowy a dodatkowo przychodnia do ktorej dzwonili ciagle nie odbiera dlatego tak dlugo to trwa... jestem w stanie w to uwierzyć ze nie idzie sie tam dodzwonic bo w opiniach na necie pelno wlasnie pisza ze z tym jest problem.. obiecal ze dzis bedzie dzwonic do skutku i postara sie zeby znaleźli wizyte jak najszybciej. Dzis ma mi dac znac [emoji57] zobaczymy jak nie zadzwoni to ja znow bede dzwonic [emoji6]
No to oby mu się udało :)

A nadal Cie boli?

A ja tak liczyłam że mój M pójdzie za mną na wizytę dzisiaj a nie zdąży wrócić do 18 bo na wyjeździe służbowym a pogoda do jazdy straszna no cóż trudno :errr:wazne żeby wszystko było dobrze i dobre nowiny mu w domu przekażę :)
@Malentka ja też liczę na L4 od dzisiaj u ciebie nie było z tym problemu? Bo nie wiem jak lekarze do tego podchodzą teraz o_O

A ja tak liczyłam że mój M pójdzie za mną na wizytę dzisiaj a nie zdąży wrócić do 18 bo na wyjeździe służbowym a pogoda do jazdy straszna no cóż trudno :errr:wazne żeby wszystko było dobrze i dobre nowiny mu w domu przekażę :)
@Malentka ja też liczę na L4 od dzisiaj u ciebie nie było z tym problemu? Bo nie wiem jak lekarze do tego podchodzą teraz o_O
Nieee :) to jest mój wybór:) bez żadnego ale mi dała. Powiedziałam ze jestem już zmęczona to 15 tydzien i mam dość pracy:)

reklama
Do góry