reklama
1
185097
Gość
Ja bym Ci nawet zaspiewala sto lat![emoji14][emoji16]Dziękuję wam za życzenia urodzinowe [emoji8][emoji8] bardzo miło [emoji7][emoji16]
Ale nie mam zdolności niestety[emoji23]
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego ! [emoji320][emoji320] spełnienia marzen !!!Dzień dobry [emoji16]
Dziś stawiam urodzinowego torta[emoji512][emoji513][emoji324]
Poza tym dziś 13dc i czekam na owulacje [emoji23] ciekawe czy będzie....
Ja dzwonilam dzis do PZU, pan bardzo mily az mnie kilka razy przepraszal ze tak dlugo czekam ale oni maja ostatnio urwanie glowy a dodatkowo przychodnia do ktorej dzwonili ciagle nie odbiera dlatego tak dlugo to trwa... jestem w stanie w to uwierzyć ze nie idzie sie tam dodzwonic bo w opiniach na necie pelno wlasnie pisza ze z tym jest problem.. obiecal ze dzis bedzie dzwonic do skutku i postara sie zeby znaleźli wizyte jak najszybciej. Dzis ma mi dac znac [emoji57] zobaczymy jak nie zadzwoni to ja znow bede dzwonic [emoji6]
No to oby mu się udałoWszystkiego najlepszego ! [emoji320][emoji320] spełnienia marzen !!!
Ja dzwonilam dzis do PZU, pan bardzo mily az mnie kilka razy przepraszal ze tak dlugo czekam ale oni maja ostatnio urwanie glowy a dodatkowo przychodnia do ktorej dzwonili ciagle nie odbiera dlatego tak dlugo to trwa... jestem w stanie w to uwierzyć ze nie idzie sie tam dodzwonic bo w opiniach na necie pelno wlasnie pisza ze z tym jest problem.. obiecal ze dzis bedzie dzwonic do skutku i postara sie zeby znaleźli wizyte jak najszybciej. Dzis ma mi dac znac [emoji57] zobaczymy jak nie zadzwoni to ja znow bede dzwonic [emoji6]
1
185097
Gość
A nadal Cie boli?Wszystkiego najlepszego ! [emoji320][emoji320] spełnienia marzen !!!
Martkaaa5
A ja tak liczyłam że mój M pójdzie za mną na wizytę dzisiaj a nie zdąży wrócić do 18 bo na wyjeździe służbowym a pogoda do jazdy straszna no cóż trudno wazne żeby wszystko było dobrze i dobre nowiny mu w domu przekażę
@Malentka ja też liczę na L4 od dzisiaj u ciebie nie było z tym problemu? Bo nie wiem jak lekarze do tego podchodzą teraz
@Malentka ja też liczę na L4 od dzisiaj u ciebie nie było z tym problemu? Bo nie wiem jak lekarze do tego podchodzą teraz
Kaamilaaa
Nie dzisiaj jest wszystko dobrze na szczęście[emoji6]A nadal Cie boli?
No i czuje delikatnie dzidzie wiec sie nie martwię [emoji6]
Nieee to jest mój wybór bez żadnego ale mi dała. Powiedziałam ze jestem już zmęczona to 15 tydzien i mam dość pracyA ja tak liczyłam że mój M pójdzie za mną na wizytę dzisiaj a nie zdąży wrócić do 18 bo na wyjeździe służbowym a pogoda do jazdy straszna no cóż trudno wazne żeby wszystko było dobrze i dobre nowiny mu w domu przekażę
reklama
Martkaaa5
U mnie wsumie dopiero 7 ale czuję się jak 80 Latka i mam nadzieję że charakter mojej pracy pozwoli na dostanie tego L4Nieee to jest mój wybór bez żadnego ale mi dała. Powiedziałam ze jestem już zmęczona to 15 tydzien i mam dość pracy