reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Azulka nie martw się ,pewnie skończy się na zastrzyku przeciwtężcowym i będzie dobrze. Daj znać czy wszystko okej ! Tego Wam życzę dziewczyny , żeby była cudowna niespodzianka w tym 2019 !!!
Wszystko jest możliwe i wkońcu się uda!

A ja mogę się pochwalić , że kolejny miesiąc zaczynam z choróbskiem [emoji53]. Tym razem boli mnie gardło , cudownie. Herbata z cytryną czeka!
Wiesz co ja dzis wstalam z mega bolącym gardłem. Ledwo mówić mogłam. Mąż pojechal mi do apteki i kupil Strepsils intensive ok 25 zl, wzięłam 3 tabletki i jest super. Mówię juz normalnie, gardlo nie boli. Takze polecam[emoji106]

reklama
Wiesz co ja dzis wstalam z mega bolącym gardłem. Ledwo mówić mogłam. Mąż pojechal mi do apteki i kupil Strepsils intensive ok 25 zl, wzięłam 3 tabletki i jest super. Mówię juz normalnie, gardlo nie boli. Takze polecam[emoji106]
Mam akurat w domu ,to muszę wziąć.. Byle mnie w pracy nie męczyło

Właśnie dzwonił moj mąż. Już jest po wizycie, ludzi nie było i szybko poszło. Bo On był w tym punkcie świątecznej pomocy co jest u Nas w szpitalu. Dostał zastrzyk przeciwtężcowy i jakąś receptę na coś, ale nie zrozumiałam na co. Wróci to wtedy zobaczę.
Mówił mi też że jak wychodził ze szpitala to podbiegł do Niego jakiś kot i się łasił do Niego[emoji23]

Właśnie dzwonił moj mąż. Już jest po wizycie, ludzi nie było i szybko poszło. Bo On był w tym punkcie świątecznej pomocy co jest u Nas w szpitalu. Dostał zastrzyk przeciwtężcowy i jakąś receptę na coś, ale nie zrozumiałam na co. Wróci to wtedy zobaczę.
Mówił mi też że jak wychodził ze szpitala to podbiegł do Niego jakiś kot i się łasił do Niego[emoji23]
Hahah moze jakis czarodziej z niego;)

Ręka obandarzowana, antybiotyk i 4 dni wolnego
20181211_230955.jpeg

Załączniki

• 20181211_230955.jpeg
    20181211_230955.jpeg
    42,3 KB · Wyświetleń: 369
reklama
Do góry