Kaamilaaa
Fanka BB :)
Szkoda ze juz sie roztapia [emoji57]Pięknie [emoji7]
Ale moj mlody wlasnie praktycznie sam zrobil pierwszego balwana w tym roku [emoji106]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda ze juz sie roztapia [emoji57]Pięknie [emoji7]
Zdolniacha [emoji4]Szkoda ze juz sie roztapia [emoji57]
Ale moj mlody wlasnie praktycznie sam zrobil pierwszego balwana w tym roku [emoji106]Zobacz załącznik 923962
To ja poproszę taką pogodę ! Piękna wiosna tej zimy [emoji23][emoji23]A u mnie wiosna[emoji13]
Jest 5 stopni na plusie i swieci słońce[emoji14]
rosnie rosnie kochana:*:*Hej dziewczynki [emoji4] u nas dzis cos biometr niekorzystny..tak mnie głowa ćmi momentami, ze szok. U nas pogoda cos się wyklarować nie może, bo raz pada, raz sypie, a raz słońce [emoji52] takzr bez sensu... Jutrl jade na powtórkową betę zobaczyć czy rosnie [emoji4][emoji16]
Kiedy maz wraca?bedziecie swietowacHej dziewczynki [emoji4] u nas dzis cos biometr niekorzystny..tak mnie głowa ćmi momentami, ze szok. U nas pogoda cos się wyklarować nie może, bo raz pada, raz sypie, a raz słońce [emoji52] takzr bez sensu... Jutrl jade na powtórkową betę zobaczyć czy rosnie [emoji4][emoji16]
Żaden problem [emoji16] tylko którego będziesz słuchać bardziej , a którego mniej ? [emoji3]Dziewczyny jak będę chodzić do gina prywatnie i na NFZ to chyba nie jest jakiś problem ze np dwie karty ciąży itp bo juz sama nie wiem
Normalnie bedxiesz miec dwie karty ciazy i to zaden problem [emoji6] wiadomo ze na nfz to po to zeby miec badania na skierowanie a usg i dokladne prowadzenie ciazy to u tego prywatnie [emoji6]Dziewczyny jak będę chodzić do gina prywatnie i na NFZ to chyba nie jest jakiś problem ze np dwie karty ciąży itp bo juz sama nie wiem
Dokładnie po to właśnie a prywatnie to gin onkolog ze względu na tą moją cytologieNormalnie bedxiesz miec dwie karty ciazy i to zaden problem [emoji6] wiadomo ze na nfz to po to zeby miec badania na skierowanie a usg i dokladne prowadzenie ciazy to u tego prywatnie [emoji6]