reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hej jestem Ania, mam 28 lat, jestem mama Natalie 8 lat i Laury 6 lat. Staramy sie z mezem o "synka" ale tak naprawde to obojetne, aby zdrowe bylo :) no i tak juz sie staramy od roku :) oboje jestesmy przebadani i wszystko jest w porządku. Testuje 15 grudnia :) za 5 dni. Objawow brak :)
Cześć:) powodzeniania w testowaniu, żebyś zobaczyła II :)

reklama
Dodam, ze przez ten rok staran mialam wszystkie ciazowe objawy i zawsze po tym przychodziła @ . Nie sugeruje sie juz niczym bo niestety, ale prawdziwe ciazowe objawy przychodza rzeczywiscie później...

Moje poprzednie dwie ciąże- bezobjawowe :)

Ale mi sie ten cykl ciągnie. Nie moge sie doczekac 1 stycznia (teoretycznie powinnam miec @) i potem zapisze sie do lekarza i zaczniemy "nowe" starania. Czekam na tą wizyte u ginekologa jak na zbawienie[emoji23].
Ja tez juz wierze coraz mniej w to ze bede mamą... Jeszcze bym zawału czasem ze zdziwienia dostala jakbym II zobaczyła ;-)
[emoji23][emoji23][emoji23] ja ostatnio mówilam do kolezanki, ze gotowa jestem rozpłakac się przy pozytywnym teście i panikowac, ze sobie nie poradzimy, bo zapomnę ze sie staralismy i w koncu ze zdziwienia uznam że to wpadka.
Jak ja bym chciala zeby moj maz tak sie mogl wstrzymac chociaz z 4-5 dni;(i bysmy moze cos zmajstrowali,ale znajac go to 3 dni max
Mój się powstrzymuje jak nie trzeba, a jak trzeba to sie nie powstrzyma.
I ja nie wierze, by jednak się udało. Choć 4 dpo, to może zbyt wcześnie na jakiekolwiek objawy, ale jednak dostałam dziś przeczucia, że jednak klapa znów. [emoji24]
Staram się nie myśleć, nie doszukiwać, ale jednak byłoby miło mieć coś co daje nadzieje. A człowiek wstaje i nic. Żeby choc te kreski jakoś wcześnie ujrzeć. A tu jeszcze tyle czasu. 11 dni [emoji24][emoji24][emoji24]
Objawy ciązy mogą sie pojawic po zagniezdzeniu zarodka, a to następuje okolo 7dpo do 13 dpo. Różne źródla podają inne dane. Dlatego wczesniej nie ma za bardzo szans na faktyczne objawy ciazy.
Zajrzałam do mojego kalendarzyka bo coś tej owulacji nie widać... A tam dopiero 10dc [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Booze jak to wolno leci :)
Idziemy łeb w łeb u mnie 13 dc, ale tez owulacji nie widac.

Ciągle pada[emoji18]
Pogoda jest straszna! Juz bym chyba ten mroz wolała. Ja się zbieram do gina powoli. Tak mi się nie chcę[emoji15] znowu pół nocy nie spałam i wygladam strasznie.
Daj znać po wizycie czy wszystko okej [emoji6]
Ja dzis 10dc,ostatnie clo polknelam,czekam teraz na owu.bardziej sie czuje jak w ciazy przed owu niz przed okresem.jak na sylwka nie bedzie dwoch kresek to strzelam oficialnego focha przedciazowego,i nic nie bede robila!juz czasem po weekendzie stwierdzam ze po co mu drugie jak mam jednego dziecka dosc.
Nie ma co się złościć. Uda się , zobaczysz..
A macierzyństwo nie jest łatwe, każdy o tym wie. Trochę luzu i relaksu i może wreszcie te humory się poprawią
Albo można mieć wszystkie objawy i dostać @[emoji58]
Dokładnie [emoji53]
Hej jestem Ania, mam 28 lat, jestem mama Natalie 8 lat i Laury 6 lat. Staramy sie z mezem o "synka" ale tak naprawde to obojetne, aby zdrowe bylo :) no i tak juz sie staramy od roku :) oboje jestesmy przebadani i wszystko jest w porządku. Testuje 15 grudnia :) za 5 dni. Objawow brak :)
Witaj i powodzenia w testowaniu !
Jadę właśnie na betę [emoji85]
Na pewno wszystko będzie dobrze [emoji8] Trzymam kciuki i czekamy na wynik. Pewnie gdzieś ok. 14 będzie?

Daj znać po wizycie czy wszystko okej [emoji6]Nie ma co się złościć. Uda się , zobaczysz..
A macierzyństwo nie jest łatwe, każdy o tym wie. Trochę luzu i relaksu i może wreszcie te humory się poprawią Dokładnie [emoji53]Witaj i powodzenia w testowaniu ! Na pewno wszystko będzie dobrze [emoji8] Trzymam kciuki i czekamy na wynik. Pewnie gdzieś ok. 14 będzie?
Pewnie tak [emoji16] nie wiem czy już wróciła możliwość robienia na cito [emoji848]

reklama
Do góry