reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja już po ginku. Mowil mi ze jakis stan zapalny mam ale to dopiero po wyniku cytologi cos mi da[emoji15] no dziwne.
Po nowym roku pojde do mojego prywatnie i u Niego to wylecze bo ten na nfz to tak mnie leczy ze to co jakis czas mi wraca.

A nie ma możliwości u Ciebie w laboratorium żeby sprawdzić internetowo ? :) ja zawsze proszę o karteczkę i wieczorem sprawdzam wyniki.
Nie mam takiej potrzeby [emoji16] niedaleko mam po odbiór wyniku bo dzis akurat jestem w mieście [emoji16] najpóźniej o 15 będzie wynik. Kiedyś była u nas opcja zrobienia na cito i po godzinie był wynik. Ale labo sie rozbudowauje i do odwołania jest wsytzymane na cito.

Ja już po ginku. Mowil mi ze jakis stan zapalny mam ale to dopiero po wyniku cytologi cos mi da[emoji15] no dziwne.
Po nowym roku pojde do mojego prywatnie i u Niego to wylecze bo ten na nfz to tak mnie leczy ze to co jakis czas mi wraca.
O kurczaki. Oby to nic takiego [emoji6] No i oby cytologia była okej !
U nas było na cito, ale przez przebudowe labo to wstrzymali do odwołania...[emoji6][emoji106]
Aa w ten sposób. Teraz czekamy na wynik , ale to formalność

Tez ostatnio dostalam leki bo mam stan zapalny i gin juz to zauwazyla na wczesniejszej wizycie ale Macmiror przepisala dopiero jak miala wynik z cytologii.

Tez ostatnio dostalam leki bo mam stan zapalny i gin juz to zauwazyla na wczesniejszej wizycie ale Macmiror przepisala dopiero jak miala wynik z cytologii.
Aaaa. Ale ja ten stan zapalny mam co jakis czas. I moj gin na nfz mam wrazenie ze daje mi leki które w ogole nie pomagają.
I chyba dlatego pojde prywatnie.

A ile czekacie na cytologie?
Bo u mnie w przychodni to jest dziwne. Bo na wynik trzeba miesiac czekac, a na wyniku zawsze jest data ze wynik byl juz na drugi dzien.
Przykladowo dzis robilam cytologie, i na jutro mam wynik ale odebrac go moge dopiero za miesiac[emoji15]

reklama
A ile czekacie na cytologie?
Bo u mnie w przychodni to jest dziwne. Bo na wynik trzeba miesiac czekac, a na wyniku zawsze jest data ze wynik byl juz na drugi dzien.
Przykladowo dzis robilam cytologie, i na jutro mam wynik ale odebrac go moge dopiero za miesiac[emoji15]
Ja jak robiłam cytologie w zeszłym roku to wynik był po 2 tygodniach. I lekarz wysłał mi wynik MMS'em i kazał przyjść za 6 miesięcy. Nie nie chodzę już do tego Pana..
A u nowego lekarza chce zrobić teraz na wizycie jak będę [emoji846]

Do góry