reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja już po ginku. Mowil mi ze jakis stan zapalny mam ale to dopiero po wyniku cytologi cos mi da[emoji15] no dziwne.
Po nowym roku pojde do mojego prywatnie i u Niego to wylecze bo ten na nfz to tak mnie leczy ze to co jakis czas mi wraca.

A nie ma możliwości u Ciebie w laboratorium żeby sprawdzić internetowo ? :) ja zawsze proszę o karteczkę i wieczorem sprawdzam wyniki.
Nie mam takiej potrzeby [emoji16] niedaleko mam po odbiór wyniku bo dzis akurat jestem w mieście [emoji16] najpóźniej o 15 będzie wynik. Kiedyś była u nas opcja zrobienia na cito i po godzinie był wynik. Ale labo sie rozbudowauje i do odwołania jest wsytzymane na cito.

Ja już po ginku. Mowil mi ze jakis stan zapalny mam ale to dopiero po wyniku cytologi cos mi da[emoji15] no dziwne.
Po nowym roku pojde do mojego prywatnie i u Niego to wylecze bo ten na nfz to tak mnie leczy ze to co jakis czas mi wraca.
O kurczaki. Oby to nic takiego [emoji6] No i oby cytologia była okej !
U nas było na cito, ale przez przebudowe labo to wstrzymali do odwołania...[emoji6][emoji106]
Aa w ten sposób. Teraz czekamy na wynik , ale to formalność

Tez ostatnio dostalam leki bo mam stan zapalny i gin juz to zauwazyla na wczesniejszej wizycie ale Macmiror przepisala dopiero jak miala wynik z cytologii.

Tez ostatnio dostalam leki bo mam stan zapalny i gin juz to zauwazyla na wczesniejszej wizycie ale Macmiror przepisala dopiero jak miala wynik z cytologii.
Aaaa. Ale ja ten stan zapalny mam co jakis czas. I moj gin na nfz mam wrazenie ze daje mi leki które w ogole nie pomagają.
I chyba dlatego pojde prywatnie.

A ile czekacie na cytologie?
Bo u mnie w przychodni to jest dziwne. Bo na wynik trzeba miesiac czekac, a na wyniku zawsze jest data ze wynik byl juz na drugi dzien.
Przykladowo dzis robilam cytologie, i na jutro mam wynik ale odebrac go moge dopiero za miesiac[emoji15]

reklama
A ile czekacie na cytologie?
Bo u mnie w przychodni to jest dziwne. Bo na wynik trzeba miesiac czekac, a na wyniku zawsze jest data ze wynik byl juz na drugi dzien.
Przykladowo dzis robilam cytologie, i na jutro mam wynik ale odebrac go moge dopiero za miesiac[emoji15]
Ja jak robiłam cytologie w zeszłym roku to wynik był po 2 tygodniach. I lekarz wysłał mi wynik MMS'em i kazał przyjść za 6 miesięcy. Nie nie chodzę już do tego Pana..
A u nowego lekarza chce zrobić teraz na wizycie jak będę [emoji846]

Do góry