reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ciągle pada[emoji18]
Pogoda jest straszna! Juz bym chyba ten mroz wolała. Ja się zbieram do gina powoli. Tak mi się nie chcę[emoji15] znowu pół nocy nie spałam i wygladam strasznie.

reklama
Witam się w 1 DC , no nic działamy dalej i nie poddajemy się , miłego dzionka życzę wszystkim [emoji57]
Secretive, będę z tobą w tym cyklu. Temp spadla, brzuch boli, dziś lub jutro zaczynam kolejny cykl[emoji53]
I oczywiście jak na złość za wcześnie, zanim mój m wroci to już będę po owu. Także 2 cykle w jeden dzień przerąbane, mam dość.

Nic [emoji23] żadnego żelu, żadnego wiesiołka, testy owu tez odpuściłam, nawet do aplikacji nie zaglądałam[emoji16] gdyby mi nie przyszły powiadomienia, ze cykl sie zbliża, to nawet bym o tym nie wiedziała...[emoji23][emoji23][emoji23] a boboseksy były codziennie czasami 2 razy dziennie przez 6 sni w całym cyklu [emoji6] nawet z alko zaszalałam wtedy...[emoji33] mówię Wam...o niczum wtedy nie myślałam, tylko o tym, że się cieszę, że mam męża przy sobie w końcu, i że jest dobrze[emoji6]
Kochana ale ty nie mialas jakis problemow zdrowotnych?

Ja dzis 10dc,ostatnie clo polknelam,czekam teraz na owu.bardziej sie czuje jak w ciazy przed owu niz przed okresem.jak na sylwka nie bedzie dwoch kresek to strzelam oficialnego focha przedciazowego,i nic nie bede robila!juz czasem po weekendzie stwierdzam ze po co mu drugie jak mam jednego dziecka dosc.

I ja nie wierze, by jednak się udało. Choć 4 dpo, to może zbyt wcześnie na jakiekolwiek objawy, ale jednak dostałam dziś przeczucia, że jednak klapa znów. [emoji24]
Staram się nie myśleć, nie doszukiwać, ale jednak byłoby miło mieć coś co daje nadzieje. A człowiek wstaje i nic. Żeby choc te kreski jakoś wcześnie ujrzeć. A tu jeszcze tyle czasu. 11 dni [emoji24][emoji24][emoji24]
Kochana ale to ze nie masz objawów, w dodatku tak wcześnie nic nie znaczy. One wcale nie musza wystapic a przeciez nie ma co tak od razu skreslac cyklu. Wiem co mowie - nie mialam zadnych objawów, bylam przekonana ze @ idzie i bardzo sie zdziwilam jak zobaczylam ||...
Witam się w 1 DC , no nic działamy dalej i nie poddajemy się , miłego dzionka życzę wszystkim [emoji57]
Bardzo mi przykro [emoji22]

I ja nie wierze, by jednak się udało. Choć 4 dpo, to może zbyt wcześnie na jakiekolwiek objawy, ale jednak dostałam dziś przeczucia, że jednak klapa znów. [emoji24]
Staram się nie myśleć, nie doszukiwać, ale jednak byłoby miło mieć coś co daje nadzieje. A człowiek wstaje i nic. Żeby choc te kreski jakoś wcześnie ujrzeć. A tu jeszcze tyle czasu. 11 dni [emoji24][emoji24][emoji24]
Jeszcze nic straconego :* II zaskakują w najmniej oczekiwanym momencie :) możesz nie mieć zadnych objawów a tu niespodzianka będzie.

reklama
Hej jestem Ania, mam 28 lat, jestem mama Natalie 8 lat i Laury 6 lat. Staramy sie z mezem o "synka" ale tak naprawde to obojetne, aby zdrowe bylo :) no i tak juz sie staramy od roku :) oboje jestesmy przebadani i wszystko jest w porządku. Testuje 15 grudnia :) za 5 dni. Objawow brak :)

Do góry