reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Nawet o tym nie myśl [emoji6]Kochana chcialabym jeszcze cos dodać ale Azulka juz chyba napisala wszystko [emoji6]
To musi byc wasza wspolna decyzja i dobrze ze porozmawialscie szczerze.
Mam nadzieje ze jesli teraz sie wam udalo i jednak bedziesz w ciazy to jakos sobie poradzicie [emoji6]Podpisuje sie rekami i nogami pod tym [emoji106]Pisz tyle na ile możesz [emoji6] wiadomo ze nie każdy zawsze bedzie na bieżąco ale nie uciekaj [emoji6]Witaj [emoji4] rozgosc sie [emoji4]

Wiem ze damy radę on tez to wie i chcemy bardzo ale chciała bym poznać jego myśli co on myśli bo trochę się już pogubiłam

reklama
ja tez uwielbiam burze :):) mega klimat wtedy jest :)
ja dziewczynki zaczelam wczoraj okres i zaczelam pic ziołka ojca sroki.zobaczymy jak sie bede po nich czuc :)

Hej dziewczyny [emoji4]

Jak tam dziewczyny , które czekają na @ ?

Dzisiaj też ranna zmiana [emoji14]
Oczywiście nie obyło się z rana bez kłótni z narzeczonym i jeszcze w pracy się wku**** Dzisiaj to się nie może udać nic
Dobrze dziewczyny niestety muszę was opuścić może na 2 lata może wcześniej super było wyczekiwać z wami 2 kreseczek życzę wam powodzenia podejrzewam ze ten okres za ten tydzień przyjdzie nie mam już złudzeń No i rozmowa z chłopakiem nie przebiegła tak jak mogła by. Miło było do zobaczonka [emoji174][emoji174][emoji174]
Szkoda Ewelinko.. Ale dobrze ,że teraz doszliście do porozumienia.. Czas szybko leci i będziesz miała czas na przygotowania do ciąży. Na spokojnie skończysz szkołę
A jeśli już się udało, to życzę Wam dużo siły i cierpliwości
Wiadomo, małżonek zadowolony. Powiedział że nie jest tak źle bo jest ich dużo i bardzo ruchliwe. Że ten wynik mógł być taki bo maz go robil 2 tygodnie po weselu na którym sobie nie żałował. Ma odstawić na miesiąc całkiem alkohol, brać suple i miesiąc po odstawieniu Alko powtórzyć. Ale nie w klinice badania niepłodności Tylko w normalnym laboratorium
To świetne wieści [emoji18]
Hej :) Czy moge dołączyć? :)
Mam 25 lat i od stycznia staramy sie z narzeczonym o maleństwo.
Niestety z tego co mówią lekarze możemy mieć problemy z zajściem z powodu dużej ilości zrostów pooperacyjnych :( Ale nie poddajemy się
Trzymam za was wszystkie kciuki :)
Witaj wśród Nas [emoji5] Trzymam kciuki
Dzien dobry [emoji4] jakie plany na dzis ? [emoji4] ja sie musze wziac za porzadne sprzatanie naszego mieszkanka i pakowanie naszej trojki bo jutro jedziemy [emoji57]
Hej hej.. Dzisiaj praca i praca.. W domu czeka na mnie pranie i prasowanie.
Spokojnej drogi jutro [emoji11] Daleko jedziecie? Jutro już pewnie będą objazdy po mieście i trzeba będzie się przeciskać

Hmmm... To myślisz, że nie jest z Tobą szczery? A ile jesteście w zwiazku? Może nie jest gotowy na bycie tata :) jakby nie było to poważny krok do przodu...

Niee. Jest ze mną szczery formalnie jesteśmy rok nie formalnie około 3 lat bo były tam chwile przerwy itp jak by uważał ze nie jest gotowy to by nie bylo sytuacji ze. Robimy to bez zabezpieczenia po prostu mało gadalismy bo nie mogliśmy się dogadać co do tego wszystkiego wczoraj w końcu porozmawialiśmy

Hej dziewczyny [emoji4]

Jak tam dziewczyny , które czekają na @ ?

Dzisiaj też ranna zmiana [emoji14]
Oczywiście nie obyło się z rana bez kłótni z narzeczonym i jeszcze w pracy się wku**** Dzisiaj to się nie może udać nic
Szkoda Ewelinko.. Ale dobrze ,że teraz doszliście do porozumienia.. Czas szybko leci i będziesz miała czas na przygotowania do ciąży. Na spokojnie skończysz szkołę
A jeśli już się udało, to życzę Wam dużo siły i cierpliwości To świetne wieści [emoji18] Witaj wśród Nas [emoji5] Trzymam kciukiHej hej.. Dzisiaj praca i praca.. W domu czeka na mnie pranie i prasowanie.
Spokojnej drogi jutro [emoji11] Daleko jedziecie? Jutro już pewnie będą objazdy po mieście i trzeba będzie się przeciskać
No ponad 300km do tz rodziców [emoji4]
Aa bo jutro ten jarmark sie zaczyna ? My na szczęście w samym centrum nie mieszkamy to i przeciskac sie nie bedziemy musieli [emoji6]

No ponad 300km do tz rodziców [emoji4]
Aa bo jutro ten jarmark sie zaczyna ? My na szczęście w samym centrum nie mieszkamy to i przeciskac sie nie bedziemy musieli [emoji6]
To kilka godzin jechania Was czeka i pare przystanków pewnie z małym.
Tak tak jarmark się zaczyna [emoji6] Chociaż tyle macie z głowy

reklama
Do góry