reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja to kupuje 50 testów na allegro i jak nie wiedziałam co i kiedy to robiłam od 11 dnia. Tyle że nie miałam monitoringu ale czuje jak kuje mnie jajnik i zbiega się to z pozytywnym testem.

A u mnie burza! Tak blyska jakby ktoś co chwila gasil i zapalal światło. Zawsze boje sie burzy szczegolnie gdy jest na noc. Zaraz moj maz wroci z pracy i sie przestane bac[emoji23]

A u mnie burza! Tak blyska jakby ktoś co chwila gasil i zapalal światło. Zawsze boje sie burzy szczegolnie gdy jest na noc. Zaraz moj maz wroci z pracy i sie przestane bac[emoji23]
O mamo uwielbiam burze.. zwłaszcza w nocy, czarownica jestem hehe. Mój kot siedzi na oknie i patrzy jak się blyska :)

O mamo uwielbiam burze.. zwłaszcza w nocy, czarownica jestem hehe. Mój kot siedzi na oknie i patrzy jak się blyska :)
Jak bylam mala chowalam sie w szafie gdy byla burza![emoji23]
Teraz moj maz sie smieje ze powinnam wywalic polowe rzeczy z szafy aby miec schron w razie gdy go nie bedzie w burze haha[emoji16][emoji12]
Moj kot sie boi burzy tak samo jak ja[emoji38]

Jak bylam mala chowalam sie w szafie gdy byla burza![emoji23]
Teraz moj maz sie smieje ze powinnam wywalic polowe rzeczy z szafy aby miec schron w razie gdy go nie bedzie w burze haha[emoji16][emoji12]
Moj kot sie boi burzy tak samo jak ja[emoji38]
Hehe mnie burza i deszcz bardzo relaksuje :)

Dobrze dziewczyny niestety muszę was opuścić może na 2 lata może wcześniej super było wyczekiwać z wami 2 kreseczek życzę wam powodzenia podejrzewam ze ten okres za ten tydzień przyjdzie nie mam już złudzeń No i rozmowa z chłopakiem nie przebiegła tak jak mogła by. Miło było do zobaczonka [emoji174][emoji174][emoji174]
A jednak ? :(

reklama
Do góry