reklama
Uciekaj oby ta noc była owocna, my też po boboseksach dziśZmykam dziewczynki starać się o fasolke mój czeka i stygnie
Lu_cy
Fanka BB :)
Boboseksy ale super stwierdzenie [emoji219] [emoji23]Uciekaj oby ta noc była owocna, my też po boboseksach dziś
1
185097
Gość
A u mnie burza! Tak blyska jakby ktoś co chwila gasil i zapalal światło. Zawsze boje sie burzy szczegolnie gdy jest na noc. Zaraz moj maz wroci z pracy i sie przestane bac[emoji23]
Lu_cy
O mamo uwielbiam burze.. zwłaszcza w nocy, czarownica jestem hehe. Mój kot siedzi na oknie i patrzy jak się blyskaA u mnie burza! Tak blyska jakby ktoś co chwila gasil i zapalal światło. Zawsze boje sie burzy szczegolnie gdy jest na noc. Zaraz moj maz wroci z pracy i sie przestane bac[emoji23]
1
185097
Gość
Jak bylam mala chowalam sie w szafie gdy byla burza![emoji23]O mamo uwielbiam burze.. zwłaszcza w nocy, czarownica jestem hehe. Mój kot siedzi na oknie i patrzy jak się blyska
Teraz moj maz sie smieje ze powinnam wywalic polowe rzeczy z szafy aby miec schron w razie gdy go nie bedzie w burze haha[emoji16][emoji12]
Moj kot sie boi burzy tak samo jak ja[emoji38]
Lu_cy
Hehe mnie burza i deszcz bardzo relaksujeJak bylam mala chowalam sie w szafie gdy byla burza![emoji23]
Teraz moj maz sie smieje ze powinnam wywalic polowe rzeczy z szafy aby miec schron w razie gdy go nie bedzie w burze haha[emoji16][emoji12]
Moj kot sie boi burzy tak samo jak ja[emoji38]
Lovi23
A jednak ?Dobrze dziewczyny niestety muszę was opuścić może na 2 lata może wcześniej super było wyczekiwać z wami 2 kreseczek życzę wam powodzenia podejrzewam ze ten okres za ten tydzień przyjdzie nie mam już złudzeń No i rozmowa z chłopakiem nie przebiegła tak jak mogła by. Miło było do zobaczonka [emoji174][emoji174][emoji174]
reklama
D
Deleted member 182168
Gość
A jednak ?
Niestety [emoji174][emoji24]